buseakinn Sirinmeleyim allah yardımcın oksun canım benim ya kıyamam sana söylenecek söz bırakmamışsın allahım sabır versin sana
Sirinmeleyim AAytach Ceyk Ozlemsvr 23Zumra Busra1419 Tubiiy Masalfatma Nisansimge Mayasey blackeagle AyEr buseakinn MENUR Liliy SuAte Calimeros Pamukgirl Pamukgirl Mom72626 Yasemincifci Dezehs Alessia Bestehasan Bestehasan SusamNur Happy12 Happy12 Askkokuluyavrum Askkokuluyavrum emircagandestan Sagliklagel OsmisinAnnesi Eih92 Modies Eih92 hepiniz sagolun kizlar😔 Aysedgrlikrkmz Gurbettegebe Gurbettegebe Mukos AAytach Sirinmeleyim Ozlemsvr
AyEr Sirinmeleyim başın sagolsun acının tarıfı yok rabbım kımseyı evladıyla sınamasın zordur bılıyorum ınsallah tez zamanda evlat sahıbı olur hayırlısıyla ❤️
blackeagle Sirinmeleyim başın sağolsun içim acıdı rabbim sana insallah saglikli bir evlat nasip eder inşallah😔
Mayasey Sirinmeleyim canım Allah sana sabır versin. Ne denir başka bilmiyorum ben de oturmuş ağlıyorum bebeğin için
Nisansimge Sirinmeleyim Allah sana sabırlar versin canım benim başın sağolsun aynı leyleri yaşayam bşr anne olarak çpk iyi anlıyorum seni rabbim cennetinde kavuştursun sizi tekrar sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Allahım bi daha yaşatmasın😔😔
Tubiiy Sirinmeleyim allahım sanada sabır versin canım çok üzüldüm 😔 bu dünyada kısmeti yokmuş yavrunun allah tekrar nasip etsin size
Busra1419 Sirinmeleyim Allah ım yardımcın olsun inş cennetinde bir arada olacaksınız çok zor ama duadan başka bişey gelmiyor insanın aklına güçlü olmaya çalış Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın 😔😔
Ozlemsvr Sirinmeleyim çok üzüldüm içim sızladı. Bu da imtihan canım Rabbim tekrar nasip etsin inşallah 😢
Nezahatozen Allahim sana şu mübarek günler de yeniden nasip etsin gerçekten okudukça üzüldüm rabbim öteki tarafta seni bekliyor ama ayakta kal biliyorum çok zor ama
Nata97 Ofd canım çox pis oldum(( eveller balaca qarnda usaq itirende kimse başa düşmürdğm gormuyub lap balacadı nece yas sxlayır pis olur. Ama indi hamile olduhumdan ona bişey olsa illerle ozume gelemerem dusunurem(( Allah hamıya komek olsun bizde qarşq. Ozuvu uzme qismetdir daha pis seylerde ola bilerdi Allah zxeyrlisin bunu gorub. Cennet korpesidi o evel axr gorusesen meleyinle. Tezlikle usaq qismet etsin allah sene qucahın usaqnan dolub dassın canım 💋 😢
Sirinmeleyim Nata97 He(qarnim qalb hele(baxiram sigalloyiram agliyiram dozemmirem artiq o orda uoxdu.qismetden birsey brle alammordim ona.fikir edrdimki hec beleyini bele almamisam(((gorunur bele qismet imiski Allah yol gosdermedi(
Esrarse Sirinmeleyim allahım sabır versin çok üzüldüm ama takdiri ilahi allahım bilir ne olacağını üzülme sen. Sonradan ağlayacağına şimdi ağlıyorsun hayırlısı değilmiş. 😔
Minikkkuzummm Sirinmeleyim Rabbim acını dindirsin yardımcın olsun. Daha önceden belli olmayan bir şey mi bu😔 İlk defa böyle birşey duydum diyebilirim. Çok üzüldüm. Rabbim en yakın Zamanda sağlıklı bir gebelik ve Bebek nasip etsin canım.