Merhaba arkadaşlar 34+4 iken normal rutin doktor kontrolünde nst de sanci göründü. Erken doğum riski ile çok fazla serum yapildi. Birazcik düşünce gonderdiler. Progestan verdiler. Bu durumu yaşayan oldu mu
    Yaşayan varsa fikir bekliyorum. Sonrası nasıl oldu
    Biri görsün lütfen
    • [silindi]

GzmKa Postun yukarda kalsın diye yazıyorum bi bilgim yok maalesef
    Canım ben aynı durumu 30. Haftamda yaşadım magnezyum takviyesi bol sıvı serum ve ciğer geliştirici iğne yaptılar bebek için hergün günde 3 defa 200 mg progestan verdi birde o şekilde 36. Haftama kadar geldim şimdi kasılmalarım yok ilacı 34. Haftada kesti doktorum hiç korkma ilacını düzrnli kullan
      GzmKa canım merhaba bende bu Cumartesi yaşadım aynı durumu kontrole gittim doktora 33 + 0 hafta iken birden nst de sancı çıktı doktorum beni yatırdı ciğer geliştirici iğne yaptı , serum , haplar vs. Kontrol altına aldı basınç var falan dedi neyseki nst ile sürekli kontrol etti düştü Pazar günü çıkardı hastaneden 1 hafta sonra gene kontrolüm var gene bakıcam biraz başı aşagıya gelmiş.. ve idrar yolu enfeksiyon varmış bissürüde ilaç verdi antibiyotik hap 😕 Progestan da verdi bu arada
        Sevim43 merhaba , bende erken doğum için iğne geliştirici oluyorum 3 doz olacağım 2 tane oldum. Siz kaç tane oldunuz. Birde bebeğin gelişimini etkilediği yazıyor internette size doktor kilosu ile ilgili bir şey dedimi iğne sonrasında ?
          Nunu kullanacağım canim mecbur . Suan 35+2yim
          PrensesimDoga 2 doz oldum canım ben bi Cumartesi bi Pazar yaptı 1000 ml serum aldım sıvı Cumartesi pazarda aynı şekilde ama yarısına kadar geldim taburcu oldum nst sancı düştü şükür ki kilosu boyu herşeyi tam gününde yani birsey demedi tam haftasındasın dedi
            GzmKa ultrasondan baktı söyledi hatta suyumda biraz yükselme var dedi onu durdurdu.., bende gebelik şekeri ve tiroid te var canım
            GzmKa bende cuma ve Cumartesi hastanede yattım 31haftalıktım ıdrar yolu enf yok ama sancılarım 130 buldu serum yedım cıger gekıstırıcı hakkında bırsey soylemedı Cuma kontrolum var sorucam magnezyum progeatan kullanıyorum suanlık ıyıyım
              AyEr nerdeyse aynı şeyi yaşamışız
              • AyEr bunu yanıtladı.
                GzmKa aynen canım dıkkat et bende edıyorum
                GzmKa sonra 37. Haftaya geldik ilaçlarla bıraktık kendi sancısıyla doğucak diye bekliyoruz
                GzmKa 100 doğum sancısı demek eğer düzenliyse. Doğuma gitmeden önce en fazla 40 ta görüyordum düzensiz olarak bi nst de 2 kere falan . Doğurduğum gece tamamı 100 deydi