Funda1907 SenAr Canım mide bulantısı hepimizde var hemen hemen kıyamam inşallah en saglıklı sekilde alırsın kucağına bebeğini ve ben eminim alacağına bugünlern hepsini onları görünce unutacgz hepimiz bende 10+1im ve sürekli uykudayım 😕
Funda1907 momof3 Bendede asırı bir merak var 30 mayısta gidicem 12 haftalık olcaz inşallah bi tahminde bulunur diyorum 😂
Periihsnva Funda1907 tam 12 haftalikken doktora gittigimizde bir postta biz acariz bakalim kim bile bilmiw cinsiyyetini 😍
Funda1907 Eliffaltinn Keske hepimizin sıkca konuşabileceği bir ortam olsa sürekli bilgilendirmek birbirimizi
Funda1907 Asmuas Kesinlikle Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın bizimkinide sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Eliffaltinn Funda1907 aynen ya belirtileri şikayetleri konuşuruz benim koca artık yeter iyiki bi hamile kaldın başımın etini yedin hergün ay şöyşeymiş ay böyleymiş diye diyo 😂😂
Funda1907 Periihsnva Yada elif arkadaşımızın dedigi gibi bir grup açalım ordan bilgilendirelim birbirimizi 🤔😄
Funda1907 Eliffaltinn Allah kocalarımızada sabır versin bende adamı perişan ettim 😂😂 Cok güzel olur valla diğer arkadaşlardanda haber gelir umarım 😂
Kivilipastaa 10+2 hala mide bulantım var 🤢 Hiç bir şey yapmadan yoruluyorum nefes egzersizi yapıyorum, kızlar bu arada 11. Haftadan itibaren ikili test yaptırmamız gerekiyo ben 12. Yada 13. Haftayı bekliycem yaptırmak için devlette yaptırıcam umarım bi sorun çıkmadan atlatırız bu meseleyide umarım 12 yada 13 haftada doktorum bi tahminde bulunur 💛