Nurellaaaa MirayAdaa35 dermowhite krem var gebelikteki lejerl icinde kullaniliyor bitkisel ben goz altim icin altinmistim
Gfbbb MirayAdaa35 özel bölgem değil ama koltuk altlarım çok kötü kaarardı 😭dermatolğa gittim bana hormonlar yüzünden vücudun bazı yerlerinde renk pigmentasyonu daha yoğun olur doğumdan sonra gecer dedi ama kısa kollu giyemiyorum kirli gibi sankı 😭🤦🏻♀️
Zeytinusss MirayAdaa35 sorma canım hem karardı hemde aşırı derece de batıklarwvar sivilce gibi resmen yüzüne bakılmıyor diyebilirim 😄 bazen kafama takıyorum hatta eşim soğur mu gördükçe diye çünkü ben bile tuaf oluyorum 🙈😃 şaka bir YANA nasıl geçer bilmiyorum ama sen öğrendiysen banada söyler misin 🙂🙂☺
Rmz Doğumdan sonra geçiyor kızlar🙋🏻♀️ İlk hamileliğimde benimde öyle olmuştu çok tuhafıma gitmişti😂 ama sonra eski rengini alıyor herşey🤣
Happy12 MirayAdaa35 bennn 😀 neden oldu bilmiyorum .. vadkalarına soruyom gebelikte olur diyorlar .. ne kadar doğru bilemem tabi 😀😀
Mom_O Tuanam01 yok o da geciyo MirayAdaa35 digurduktan sonra eskisinden daha beyaz bile oluyo :d keseleyin surekli.Benim boynum gogsum koltuk altim genital her yer kararmisti
Tuanam01 Mom_O inşallah olur canım ama ben zaten hep keselerim ama özel bölgem geçmemişti azaldı ama geçmedi sonrada lazere gitmiştim ne güzel olmuştu neyse yaa sağlıkla kucağımıza alalım gerisi boş 😊
Bsekvnz Mom_O ay bende gous koltuk altı anlarım da boynuma da birsey oldu diye kendimi yedim kac gündür 🤦♀️
TubaMustafa MirayAdaa35 evet lazerde karartıyor ne yazık ki 😞 bide hamilelikte bazı tüyler geri çıkıyor benim özel bölgemdeki tüyler tekrar çıktı
Mom_O Bsekvnz yok ya ben de boyle bi kac ay surekli keseledim boynumu kipkirmizi olana kadar sonra anladimki o hamilelikten kaynakliymis.Hemen 40i cikana kadar geciyo
Ayazipek MirayAdaa35 ayyyy ilk hamileliğimde gördüğümde şok olmuştum 🙈 ablamı aramıştım hemen o teselli etmişti beni neyseki Doğumdan sonra geçti şimdi yine aynı şey oldu ama bu sefer geçeceğini bildiğim için rahatım 😈 Yinede umarım kalıcı olmaz 🙅♀️ 🤣