Civcivv Btl41 minik_dukkanim sayfasından yaptırdım kaliteli ve fiyatı diğer sayfalara göre uygundu canım bakabilirsin.
Bgun Btl41 canım uniqon a bak instagramda ben orda yaptırdım sipariş 10 günde geliyor nevresimden pikeye hastane çıkışıns süs yastığına kadar istediğin gibi yaptırıyorsun.150 tl diye hatırlıyorum hastane çıkışları
Rhk0158 Hazaldalilar evet yaz google Link çubuğu bölümüne... profil adresi o şekilde.. gelinsabahligi diyede yazabilirsin instagram adresine
birkizbirerkek Rhk0158 merhabalar , ben bu dediğiniz siteyi bulamıyorum İnstagram linkini atma şansınız var mıdır
Arendeniz sususdden kesinlikle ben de orda yaptırdım gerçekten çok güzel pike takımı ve sabahlığımıda onlar yaptı kesinlikle önerebileceğim bir sayfa🙏😍
Jerenimosss Arendeniz gerçekten şu zamana kadar incelediğim en farklı tasarımlar bende fiyat sordum umarım çok pahalı değildir 🙈🤗
Arendeniz Kubulik burayı da tavsiye ederim. Melek kanatlı ayrı bir 5 li set buradan yaptırdım gidip ellerimle teslim aldım çok beğendim. Nermin tunalılar/patik bebe🙏