Elifinannesii GoncAli yurtdışına gidenlere güvenmediğim için buraya yaptırdım. Düşünsenize kanınız, tüm DNA'nız başka bir ülkeye gidiyor, bana pek güvenilir geliyor🤔
Derya51 GoncAli benim gittiğim hastanede de 2300 TL yurt dışına gidiyor fiyat araştırması yapmalısın memorial bu arada
GoncAli Derya51 aaa hangi memorial bende oraya gideyim. Evet fiyat araştırması yapmak adına buran yazdım kardesim. Arıyorum firmaları telefondan fiyat vermiyorlar.
Alessia GoncAli benım bır arkadasım genoks adlı fırmaya 2800 yaptırmıs fıyatlar cok degısken sanırım ben yurt dısındayım burda epey pahalıya geldı bıze ama deger umarım ıyı cıkar sonucunuz cınsıyetıde yanında bonusu💕
Glz Alessia yurt dışına gidenın fıyatıda 2500 Ankara’ya giden de iyi araştırma yapın 6000 bın gibi rakam veriyorlar kandırılmayın bence Ankara da yapılması daha mantıklı yurt dışına giden bana HIc guvenılır gelmedı
Alessia GoncAli rıca ederım kuzum hakkında hayırlısı olsun bebıs saglıkla gelsın ınsallah kızın olur bır oglun var sanırım her anenın bır kızı olmalı🐥🌸
GoncAli Alessia ayy ağzın bal yesin insallahhhhh kaybettiğim bebek kızdı. Oğlumda ki hamileliğimden cok farklı kusmalı bir gebelik yasıyorum. Ve en büyük hayalim kız evlat sahibi olmak. Allahım saglıkla nasip etsin. Hepimize yüreğinden geceni versin
Alessia GoncAli canım basın sagolsun bence kızın olacak oyle hıssedıyorum o kadar guzel seyler varkı kıxlar ıcın renk renk tullu suslu puslu seyler 🥰🥰🥰
alew GoncAli Benim ikili testim riskli çıktığı için doktorum bu Nifty testi istedi. Ücret olarak 2.150 tl istediler. Tahlil için kan örneğini Fransa’ya gönderdiler.