• Gebelik
  • Milletin nisani geliyor suyu geliyor doguruyor erkn bile olsa bizde tik yok

38 haftaligim tik yok kizlar insan digurmk istiyor artik millet 35/36 haftalarda dogum yapmaya basliyor yok sulari geliyor yok nisanlari geliyor bilmem ne . Bende dogurmk istiyorum artik ama zor yani kesin 40 i bulacam belli
    Busraahmt en iyisi 38+4 ,39 bitiminde doğum yapmak, uzmanların genel görüşü böyleymiş. 35-36 erken doğum için, bir haftanın önemini en çok erken doğum yapanlar bilir demişler. Hiç dert etmeyin , hatta bir hafta daha bekleyebilir bebişiniz ☺️ Zaman geçmek bilmiyor ama bu iyi birşey öyle düşünün. Sağlıkla kavuşun inşallah 💕
      Busraahmt aynen öyle bende de tık yok 40+1 haftalık oldum bekliyoruz bakalım Nisa’n anneleri doğum yaptı biz kaldık 🤷‍♀️ Ne nişanım geldi ne suyum geldi hiç bir belirtim yok
      Busraahmt anne karnındaki 1 saat gelişimi için dışarıdaki 10 güne bedel diye okumuştum. Bebeğine faydası var öyle düşün de sabret
      Tiredmother bnde valla yuruyuslerim de isr yaramiyor yaptigim baska seylerde .. ne suyum geldi nede nisanim 😀
      Busraahmt yarın 38 oluyoruz bizde , çatı muayenem ve nst yapılacak ama bende de tık yok, açılma olduğunu da sanmıyorum bende rahat 40ı görürüm 🙈🤔😁
      Busraahmt 35 de 36 da gelenler halinden memnun mu saniyorsun bebekleri kuveze giren var. Sabret canim vakti zamani ne guzel. Insanlar erken dogum yaoacagim diye odü kopuyor.