38 haftaligim tik yok kizlar insan digurmk istiyor artik millet 35/36 haftalarda dogum yapmaya basliyor yok sulari geliyor yok nisanlari geliyor bilmem ne . Bende dogurmk istiyorum artik ama zor yani kesin 40 i bulacam belli
Milletin nisani geliyor suyu geliyor doguruyor erkn bile olsa bizde tik yok
Mayis anneleri isyanda 😅 bizde gelen gidrn yok 38+3
Busraahmt en iyisi 38+4 ,39 bitiminde doğum yapmak, uzmanların genel görüşü böyleymiş. 35-36 erken doğum için, bir haftanın önemini en çok erken doğum yapanlar bilir demişler. Hiç dert etmeyin , hatta bir hafta daha bekleyebilir bebişiniz ☺️ Zaman geçmek bilmiyor ama bu iyi birşey öyle düşünün. Sağlıkla kavuşun inşallah 💕
Busraahmt aynen öyle bende de tık yok 40+1 haftalık oldum bekliyoruz bakalım Nisa’n anneleri doğum yaptı biz kaldık 🤷♀️ Ne nişanım geldi ne suyum geldi hiç bir belirtim yok
Busraahmt anne karnındaki 1 saat gelişimi için dışarıdaki 10 güne bedel diye okumuştum. Bebeğine faydası var öyle düşün de sabret
Busraahmt Benimde benimde nişan yok su yok belirti yok ağrı yok sancı yok 😊
Nismirhir3+2 hicbisey yok biz napalim 😰😁
39+4 bende de tık yok. 36 dan beri çabalıyorum bide 😂
AlyaSu benimde ayni canim
Nismirhir3 aynen 😁
Damlas inşallah canim insan sabırsızlaniyor artik
Ftmskry sizi hic dusunemiyom 😀
Tiredmother bnde valla yuruyuslerim de isr yaramiyor yaptigim baska seylerde .. ne suyum geldi nede nisanim 😀
Busraahmt yarın 38 oluyoruz bizde , çatı muayenem ve nst yapılacak ama bende de tık yok, açılma olduğunu da sanmıyorum bende rahat 40ı görürüm 🙈🤔😁