Hulyalp Berna34 masallah canim bisey kalmamis darisi benim minnaklara insallah. Saglikli sihhatli kucaginiza alirsinizzz insallahhh
xwoman Berna34 33+3 um bende cok heyecanliyim. Erken dogum korkusu var. Suan hersey yolunda gidiyor ama yinede ikizler erken geliyor diye duydum . Benim dr um 37 de aliriz dedi Insallah beklerler.
Esseee Ben de 32+2 deyim dr uma tarih ver dedim tarih veremedi 37 38.haftaları görmek amacımız dedi inşallah görürüz.şu anda iyiyiz çok şükür Rabbim yardımcımız olsun
Cagladevecioglu Kizlar bebeklerim kizmis doktor net kizlar dedi 16. Haftamda.acaba degisme olurmu bisey almaya baslayamadim yavv 🥰😬
Sidelya Cagladevecioglu bana da net ikisi de kız demişlerdi 24. Haftamda birinin erkek olduğunu öğrendik 😅 hala tereddütlerim var 🤔
Sidelya Cagladevecioglu maşallah size de sağlıkla gelsinler inşallah 😇 bence kıyafet için bekle biraz daha sürpriz yapıp değişebiliyolar 🤭
Cagladevecioglu Sidelya cok sagolun amin insallah hepimiz 🙏🙏 beklememmi ayrintiliya girmeden baslamiycam nasipse orda netlesirmis gorunurmus nebilim rabbimden hayirlisi 🥰🥰🥰