Merhaba, gebelik zehirlenmesi yaşayan var mı aranızda? Ben 24. haftamdayım, ellerde ve ayaklarda ödem oldu. Tansiyonum yüksek çıktı. Yarın tetkiklerim yapılacak. Çok endişeliyim. İdrar testi yaptırdım, kanda protein çıkmadı. Bu iyi bir şey ama doktorum endişelendi
Gebelik zehirlenmesi
Aysessss bende çıktıyarın kontrolum var 35,haftam idrar testi yaptik cikmamisti ama bir gunljk idrarini bir şişede topla dedi...sonuç gebelik zehirlenmesi...yarın belki hemen doğuma alabilir..tansiyonve gebelik şekeri vardı bende o yüzden bu zehirlenme oluyormus
emircagandestan anladım , Allah kurtarsın, hafta olarak sıkıntı değil. İçin rahat olsun. Ilk tabsiyon sorununu hangi hafta yasadin hatirlar misin?
emircagandestan tansiyonunuz kaç çıkıyor?
BirsenT bebek hareketleri iyi, ufak ufak hissediyorum. Bugun kontrol etti dr. Bebekte sknti yok ama sknti olmayacagi anlamina da gelmiyor :(((( kacinci haftandasin? benim de bir gunluk idrar olayi kafami karistirdi. Yarin sabah tetkik yakacak baska baska. Ben cok kilo aldim ve odem oldu cokca
Aysessss benim bir önceki gebeliğimde de var zaten preeklamsi bu sefer ikiz hamileyim canım 27. Haftadan beri var protein kaçağı hastanede yatıp çıktım sürekli yanlız benim tansiyon yükselmiyor şuan ama bebeğe giden kan akışı yavaşlamış ve 24 saatlik idrarda protein 975 çıkınca doktorum acil sezeryan kararı aldı kan değerlerim de düşük😞 hayırlısı inşallah Allah razı olsun dua edin lütfen🙏🏻
Aysessss benim bi akrabam olmustu canım dedigin gibi çok ödem oluşmuştu doğumda çok zorlanmıştı ve ve doğum dan sonra da sıkıntı kaldı inşallah sende bisey kalmaz canim
Dilanyilmaz55 yuksek tansiyonu var miydi bir de kacinci hafta basladi acaba? Saglikla aldi mi kucagina bebegini? Insallah ya rabbim gebelik zehirlenmesi teshisi kesinlesmez