ayserdemmm Nismirhir3 belli olmaz bu haftada gelır asıl sancı dıyorlar ama beklıyoruz bakalım canım 🤗
ayserdemmm gulsenkuseri çatı muanesi olmadım ben doktor Doğum anında yapılacağını söyledi. İnşallah olur hayırlı sancılarımızda yavrumuza kavsuuruz sağ salım
Umaymoms ayserdemmm bende aynı durumdayım bebek iri diye sezeryan olucam hurma papatya çayı rezene squat ve gelmek istemeyen bir oğul 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
ayserdemmm Tugbaern hadi hayırlısı olsun canım sağlıklı sıhatlı gelsinlerde artık suni sezaryen normal neyse o olsun
Umaymoms ayserdemmm ben 38+4 oldum 25 Mayıs’a kadar normal gelmezse o gün yada bi gün sonra sezeryan olıcam gün vermedi henüz canım
ayserdemmm Canan_ sık sertleşmesi Doğumun habercisi tabi ama sancıda olması gerekıyor tabi canım yada suyun vs gelmesi
Sezenkarademir ayserdemmm son 1 yarın günü doluyor ama hiiiç sancım yok 😂 perşembe kontrol var. Haftaya salı gününe kadar gelmezse gelsin suniler 😂😂
ayserdemmm Umaymoms aynıyız seninle bi gün var aramızda demekki canım suni sancı vs verir ama öncesi olmazsa sezaryen alır bence