ayserdemmm Kızlar Doğuma 9 günüm var ama hiç sancım yok olmıcakmış gibi hiç sanki 😏 sizlerin Doğuma kaç gün kala sancınız oldu ? Eğer hiç olmazsa 9 gün sonunda suni sancı yicem😏
Misskaynak ayserdemmm benm 13 günüm var az az sancım oluyor ama daha çok kasılmalarım arttı bebek kanala inmiş mi canm? Benmki hala inmemiş
Tugbaern ayserdemmm canım benimde son 8 günüm aynı dediğin gibi b3ndede ne ağrı ne sancı ne açılma tık yok
edagoktug53 ayserdemmm b ayserdemmm bizimde 11 gün kaldı bebek doğum kanalında devamlı tuvaletim geliyor col hafif sancılarım ve kasılmalarım da oluyor. Birde bugün yoğun akıntım oldu hiç bu kadar olmamıstı acaba doğumın habercisi mi
ayserdemmm Misskaynak evet çok şükür kanala inmiş ama sancım yok rahimde çok ağrım oluyor yürüdükçe ve çok hafif vurup gecıyor sancı öyle bi sancım yok yani
ayserdemmm edagoktug53 evet alıntı çoğalması Doğumun yaklastıgını gösterıyor canım kasılma dıyorsun ya nasıl bişey yasıyosun mesela Ağrı gibimi
edagoktug53 ayserdemmm bebek karnımda semsert oluyor toplanıyor biyerde tabi cok kasılınca agrı oluyor canım
Nismirhir3 Son 10 gun asiri derece akintim 1haftadirda 2cm acilma var rahim incelme ve yumsama var doktur bi kac güne dogar dedi Stunden 2haftaya yakin gecti gelen gidrn yok😅
banu_8 ayserdemmm Cuma günü kontrole gidicem bakalım be diyecek bende merak ediyorum suni sancı olmazsa mecbur sezaryen dedi ama bende normal olsun istiyorum 😞
ayserdemmm banu_8 Rabbim inşallah normal Doğum yoluyla sağlıklı bi şekilde almayı nasıp eder kucağımıza🤲🏻
Canan_ ayserdemmm bende seninle aynıyım ama benim geceleri yalancı sancım oluyo bidr bei ağrısı falan artı beniş aşırı derecede toplanmaya başladı bayaa taş gibi oluyo karnım her yatm saatte bi
ayserdemmm Canan_ doğumun başlaması için 5 dkkda bi sertleşip inmesi lazımmıs canım aynen bendede var setlesme durumu ama saatte vs yani öyle sık değil bakalım inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşuruz yavrularımıza
ayserdemmm Nismirhir3 belli olmaz bu haftada gelır asıl sancı dıyorlar ama beklıyoruz bakalım canım 🤗
gulsenkuseri Bizimde son 12 günümüz ne sancı var ne bişey. Bugün çatı muayenesi oldum sadece yumuşama var. Bakalım daha ne kadar beklicez.
ayserdemmm gulsenkuseri çatı muanesi olmadım ben doktor Doğum anında yapılacağını söyledi. İnşallah olur hayırlı sancılarımızda yavrumuza kavsuuruz sağ salım