2705merve Gulsah29 dramamin kullandım bana mısın demedi zofran yolunda ilerliyorum sanırım siz ne durumdasınız
Kepiiiiianne Gulsah29 ben 3 haftadır zofer kullanıyorum. İnanılmaz rahatladım. Suan 11+1 im. Dramamine pek işe yaramamıstı. Cok rahatlicaksın. Doktoruna danısmadan kullanmayın ama.🙏🏻😊
Guzelannee En etkili o zaten son çare deniliypr etkisi var bende muadili olan onzyd kullandım devlet ödemiypr ama değer al kullan
Gulsah29 2705merve ben daha kullanmadım daha yeniyim 7 haftalık ama bulantım fazla yemek yiyemiyorum doktor bundan al dedi kullanabilirim o zaman 😊 siz ne kadarlık gebesiniz
Meeemoom Gulsah29 canım bir taneyi ikiye bölüp kullan . Eğer etki etmezse bir tane kullanırsın, kutudan 10 tane çıkıyor çok çabuk bitiyor, ben önce ikiye bölüp sonra da dörde bölüp kullanmıştım bir ay kadar gitmişti bir kutu
2705merve Gulsah29 hiç erken diye düşünmeyin ben 6haftanın başındayken başladı bir haftadır günde 5 kere kusmam oluyo siz kusuyo musunuz sadece bulantı mı var
Sahreyldrm Gulsah29 yok canım normal 6-7 haftalıkken başlıyor 13-14te de bitiyor ben ilkinde zofran olmasa ayakta duramazdim galiba bunda çok şükür o kadar zorlamıyor ama yine de kurtarıcı 👍
2705merve Meeemoom kusmalarınız be şiddetteydi acaba ben bir haftadır hiç bir çözüm bulamadım tükendim
Meeemoom 2705merve canım benim ikiz gebelik olduğu için normalden çok fazla bulantım oldu hiç bişey yiyemiyodum sadece azıcık meyve yiyebiliyordum çook kilo verdim. Onyzd ilacını kullandım onun sayesınde yemeye başladım ilacı aldıgımda kusmuyordum
Meeemoom 2705merve az az sık sık ye. Ayran kefir iç. Salatalık ve muz çok rahatlattı beni. Elma da iyi geliyor canım mideni hiç boş bırakma yavaş yavaş ye ve su içerken de yudum yudum iç. 12.haftadan sonra azalıyor ve yavaş yavaş bitiyor ara ara oluyor ama eskiye göre çok daha iyi hissediyorsun iştahın açılıyor ve kilo almaya başlıyorsun