Anneeeee Kuzular merhaba benim adetime 6 gün var daha bu ay hamile olabilir diye düşünüyorum kasıklrımda ağrı oluyor bide kahverengi akıntı geldi 2 gün boyunca çok heyecanlıyım üzülmekte istemiyorum olmadığsa sizce test te cıkarmı evde yapsam hamile olabilirmiyim ilk cocugumu düşük yaptım
AsilveAnnesi Anneeeee test yapsana canim uerlesme kanaması adet günün de yada adetten gecikmesinden bir iki gun sonra olur cunku. Yuksek ihtimal adet olacaksin insallah hamilesindir
arastirmacianne Anneeeee ben adetime bi hafta kala yaptım silik de olsa çift çizgi çıktı dene istersen
Anneeeee yasemen123 adete 6 gün varken idrar testinde cıkarmı acaba aşermede var hiç böyle olmamıştım
Anneeeee AsilveAnnesi 4 gün önce yaptım olumsuzdu 6 gün var şuan hamilelik kana adetten sonra geçiyor dediler
matildaaa melegiminannesi bisey sorcam. Doktorlar bebeğin kaç haftalık olduğunu söylerken ilk tarihi adetin 1. Gününden mi hesaplıyorlar. Yumurtlama tarihinden mi
AsilveAnnesi Anneeeee canim sen leke görüyorsan eger varsa hamilelik zaten testte cikar. Yasadigin belirtiler psikolojik olabilir
arastirmacianne Anneeeee alakası Yok şüphelendiğim için bi hafta kala idrar yaptım çıktı.4 gün kala da kanda çıktı.
kyr9324 Anneeeee Eğerki geç yumurtlama olmadıysa adete 4-5 gün kala çıkabilir.Benim öyle olmustu hemde 5 tl lik testte çok silik olarak.Ertesi gün kan verdim 13 çıktı.Yani en erken 4-5 gün kala öğrenebiliyoruz heralde ben en başında yakalamışım 😊
Redcheeks Adet gününü 1hafta geçmesi gerek tatlım.bide önce kanda sonra idrarda çıkıyor o yüzden direk sağlık ocağına gitmen daha garanti 😍 inşallah hayırlısı olur
arastirmacianne Anneeeee bazen psikolojik de olabiliyor umarım öyle değildir🙏🏻 Ben ilk bu şekilde belirtiler yaşayıp sonra adet olmuştum.Bir sonraki ay sadece kasık ağrım oldu.Hamile kalmıştım.
Anneeeee arastirmacianne eve geçince deneceğim dua edin lütfen şu mübarek günde allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Biryabanci1 Anneeeee Canım çıkar çıkar bende adetten önce yaptım bende silik şekilde çıktı ve hamileuim ☺️
arastirmacianne Anneeeee aminnn inşallah aynı süreçlerden geçtik hepimiz inşallah gönlüne göre versin rabbim
Esrayusuf Anneeeee hayırlısı olsun inş benimde ilk gebeliğim kalp durmadı sonucu kürtaj oldum seni çok iyi anlıyorum ve kalben istiyorum inş bu mübarek günde güzel haberler alırız çok sarsılıyoruz o zamanlarda