Gozde_coskun yaseminan multivitamın kullanmıyorum.bastan beri bı kan surubum var bide calsiyum ve magnezyum var kalsiyum agrım olumca kullanıyom .magnezyumu bıle ıcmıyorum desem yeri var
yaseminan Yasemincifci valla canım her sabah 7 buçukta uyanıyorum bir bardak süt ve muz yiyorum sonra sola dönüp uyuyorum bence hep o kilo yaptı
Gulnar44 yaseminan 1 hefte once gittim 30+4du doktor 1450 dedi simdi yorumlari okuyorum da acaba benim bebegim zayif mi
Ozllm Benim bebeğim çok mu zayıf ya 😔32 haftalıkken 1750 dedi doktor kilolu bir bebek olmayacak dedi doktor sağlıklı olsunda dedim ama yorumları okuyunca zayıf olduğumuzu anladım 😔😔😔
Pnrmhmmd Ozllm aynen banada minnak Bi kızın olcak dedi ama son haftada çok fazla alıyorlar benim oğlumda son güne kadar 3400 dediler 4 kilo doğmuştu bakalım şimdi kızım olacak ne kadar doğacak merak ediyorum ultrasona güvenme fazla
Pnrmhmmd yaseminan benim de 31+1 haftalıkken gittiğimde 1750 gr demişti bakalım bu perşembe günü randevum var ne kadar oldu bilmiyorum
Ozllm Pnrmhmmd pekmez içmeye başladım bebeğe kilo aldırıyormuş 2 hafta sonra gideceğim kontrole bakalım kaç kilo olacak o zamana kadar
Ozllm Pnrmhmmd son haftalarda kilo alması için ekstra birşey yaptınız mı normal beslenmenize devam mı ettiniz
Pnrmhmmd Ozllm aynen tahin pekmez yap ye bol bol. Canım ben onu yiyorum hem tadında ağır gelmiyor peynir çok yiyorum birde sürekli tatlı aşeriyorum
Pnrmhmmd Ozllm son haftalarda yediğim gece özellikle deli gibi ıslak kek brovni kek yapıp 2 günde 1 tepsiyi bitirdiğini bilirim acayip canım istiyordu bide tabii ki muz ve ben peyniri çok severim onları güzel yiyordum canım