AyEr yaseminan canım 30 haftalıkken 1900 demıstı nobetcı doktor ıkı gun once kendı doktoruma gıttım 1800 dedı hangısı dogru bılmıyorjm🤗
Gozde_coskun yaseminan az oncr doktordan geldim 29+6 ız 2.100 dedi önden gidiyormusuz boyu 42ymıs.kim aılede kilolu dogudu dedi ben tabıko 4.u gecmısım .sizce kötü bısey degıldır dimi
emel16 yaseminan 32. Haftada 2200 dü 35. Haftada 2650 dedi iyi dedi doktor haftaya tekrar gidicem bakalım kaç olacak
yaseminan Yasemincifci 31+1 benimki 2200 gram 2 hafta önde doktorum tatlı yeme vitaminide bırak normal doğum yapabilesin dedi
Gozde_coskun AyEr nırmal doğumdan. Korkuyodum zaten ☺️Calısan bayanım 10 haziran son calıscam rapor alcam :) bebek ileride aslında daha guzel dedi.ters dönmus gostermesı beyfendıı kendklernı
Gozde_coskun AyEr valla iştahım acılmadı ,normal herseyden yiyiyorum . Seker ve dıgerlerıne bakıldı kısıtlama vermedi sadece kansızlık vardı o taa basından beri kan surubu ıcıyoeum okdr . Senın nasıl
AyEr Gozde_coskun iştah normal canım ben meyve sevmıyorum bır de et yemıyorum mıdem bulanıyor cok sukur ıyı kılosy
Gozde_coskun AyEr allah sağ salim kucagımıza versin ☺️ Kalıtsal demek zaten doktorda sordu annem benı 4 bucuga yakın dogurmus ozamanlarda nırmal olarak
Gozde_coskun yaseminan multivitamın kullanmıyorum.bastan beri bı kan surubum var bide calsiyum ve magnezyum var kalsiyum agrım olumca kullanıyom .magnezyumu bıle ıcmıyorum desem yeri var
yaseminan Yasemincifci valla canım her sabah 7 buçukta uyanıyorum bir bardak süt ve muz yiyorum sonra sola dönüp uyuyorum bence hep o kilo yaptı