sevgitekes Bebisimbebisim ay çok sevindim hayırlı olsun darısı başıma inş ya 🙏🙏 kendiminki gibi sevindim gösterdi mi pipisini kesin erkekmis ya
Bebisimbebisim sevgitekes ben de cok sevindim canimm insallah darisi sana insallahh evet pipi testis faln gorduk kac defa baktim dr aaa ama artik yeter alisveris falan yapin gidin siz hadi bakalim dedi guldu 😂😂
Bebisimbebisim sevgitekes vişne suyu ic demişti dr um yarım saat öncesinden sukur ictim cok net gosterdi 🤲🏻🤲🏻
AYsegulusal Benimde 23 e kadar erkek dediler Detaylı da kız dediler bakalm daha değişir mi bilmem iki hafta sonra bi daha gidecem hayorlısı ☺️☺️
Mevsimm bana da 12 haftada ikili testte kıza benziyor dedi doktor şuan 16 yim bakalım gidince ne diyecek
Ayseaysearda Ayseaysearda Yusufayten Aynn canm battaniye yapıyorum eğer kız olursa bayağı sarsar bizi 😂❤🙏
AYsegulusal Ayseaysearda Detaylı dan sonra hep kız dediler hazırlığı hep öyle yaptık sağlıkla gelsin inşallah 🙏🙏🙏
Yasedgn Boyle seyler okudukca tedirgin oluyorum .bende 15 haftamda ogrendim erkek dedi aninda :/ ya degisirse diye dusunmekten alamiyorum kendimi
Ayseaysearda AYsegulusal amin canm sadece sağlıkları önemli bu aşamada hayırlısı ile kucağınıza alirsnz insallh