Dambik Selam kızlar cinsiyet bebegimin cinsiyetine önce kız dediler şimdi bi kaç farklı doktora gittim erkek diyenler de oldu. 19. Haftada erkek demislerdi. 17deyken de kiz demislerdi. 6 ay dolunca kesin belli olur diyorlar erkeklerin yumurtaliklari o zaman asagi iniyormus sanirim. Başına gelen var mi
Bebisimbebisim Dambik canim.12 . haftada erkek dedi bir dr 15. Haftada başka bir dr %80 kiz dedi çıkıntı yok gibi dedi ama alisveris yok haftaya yine bakalim dedi yarin ogrenicem insallah
Yasemincifci Dambik 16. Haftada kıza benziyor ama kesin birley diyemem dedi 20+6 da erkek oldugunu tescilledi
sevgitekes Dambik banada iki kere erkek demisti 11+3 te de erkek pipisini gördüm dedi 15+3 te kıza benzetti ama bacak arasını yakalayamadı haftaya yine çağırdı bakalım cuma ne diycek 16+3 oluyoruz içimden hep erkek geçmişti şaşırdım
sevgitekes Bebisimbebisim beni de etiketleyip öğrenince yazar mısınız merak ediyorum sizi bbende de durum aynı ya
Yusufayten Ayseaysearda 😂😂😂ya bende hep düşünüyorum doğumda ya kız derlerse tüm alışverişi erkek bebek için aldık
Ayseaysearda Ayseaysearda Yusufayten Aynn canm battaniye yapıyorum eğer kız olursa bayağı sarsar bizi 😂❤🙏
Msbem Benimde erkek dediler ama içime kız doğuyor hep belki kız olsun istediğim için ama bugün de pipiyi gördük biz ☺️ 22 haftalık olduk Pazartesi ayrıntılı ultrason var bakalım orada net olur inşallah 🤲🏻