Hamileanne Biryabanci1 aynen ben her gece kabus görüyodum çevremdeki herkes erkektir ondan geliyor o şeyler rüyana gerçekten de erkek oldu
nilaylaylaylay Yattım Allah kaldır beni Nur içine daldır beni Doktora gerek kalmadan Cinsiyeti görüp uyandır beni Ben hep gördüm kuzum kız gördüm ama erkekmiş 😄
Boncuk23 Biryabanci1 bende gebe kaldığım günden beri hep rüyamda kız bebek görüyordum; ve tatlı bir kızım olacakmış gerçekten de😊
eylulvari Biryabanci1 ben erkek bebek doğurdum ruyamda doktorum 12. haftamda rüyanı boşver sen ne hissediyorsun dedi, kız dedim ☺️ evet bi kızın olacak nasipse dedi ruyamdakini hiç benimseyememiştim cinsiyet olarak. hissettiğin neyse o çıkıyor sanırım :)
Gamzehstky Biryabanci1 evett eşim gördü anneannem gördü teyzem gördü erkek ti inşallah oğlumuz olucak 34.haftadayız 😊
Biryabanci1 Gamzehstky Gerçekten.. Bugunda çok mutsuz uyandım rüyamda doğumdaydım çocuklarımı sancısız doğurmaya çalışıyordum ve içimde üçüz vardı.. Sonra doktor üzgünüm bebekleri almak zorundayız dedi o kadar etkilendim ki rüyadan 🥺
Gamzehstky Biryabanci1 hayırlara vesile olsun inşallah bilinç altında bekli böyle şeyler düşünüyorsun o yüzden rüyana giriyor olabilir