Banuuu Bende daha hamile oldugumu bilmiyorken rüyamda erkek bebek gordum nasıl emziricem diye telaşlanıyordum sonrasinda bir kaç kere daha gordum hatta adina künyesi vardi emre yaziyordu 🥰 sonra öğrendik erkekmiş bizimkide benimki denk gelmiş 😊
Masalfatma Biryabanci1 ben erkek bebeğimin olduğunu görmüştüm rüya tabirine baktım erkek görünce kız oluyo cinsiyeti diye yazıyordu ama oğlum olcak
Biryabanci1 Masalfatma aynen bende baktım öyle demişti bakalım 🤷🏼♀️ benim halamda hamile rüyamda halamım kucağımda erkek bebek vardı bende alıyodum kucağıma 🤷🏼♀️
Rabia2019 Biryabanci1 altın gördüm erik gördüm kuş üzümü gördüm hepsinin tabiri erkek bebek ve oğlum olacak inşallah 😁
Duuyguum Rabia2019 allah bağışlasın canım bende İnci’den yapılmış tepsi gördüm kimi kızın olucak diyo kimisi oğlun bi bilgin var mı senin başka ihtimal Yok tabi de bildiğin bişe mi var rüyalarda merak ettim
fundafunda Biryabanci1 benim rüyalarım hep tersine çıkar bende 3 kere kız bebek görmüştüm oğlum olucak nasipse 💙
Minejjan Gebeliğimin başından beri erkek bebek hissediyordum, rüyamda da erkek bebek gördüm. Ultrasonda kız olduğunu söyledi doktor ama hiç inanmadım çünkü hissediyordum erkekti sonradan erkek olduğunu söyledi..😍😍😍😍😍
as_af Biryabanci1 ben 3 kere erkek gördüm eşim kız gördü ve doktor yüksek ihtimalle (%60 imiş) kız dedi. Şimdi 15. Haftada 16'da kesin sonuc aliriz insallah.
Seray22 Biryabanci1 Koyun bende görmüştüm ilk zamanlarımda erkek bebek diyordu gerçekten de öyle şimdi oğluşumuzu bekliyoruz 😍😇