Ozge1212 Evet kızlar oruç tutuyomusunuz? 34 haftalık gebeyim oruç tutuyorum herkes tutma diyor ama ben tutmak istiyorum.Bu haftada (34.haftada) olupta oruç tutan varmı veya doktorla görüşüp bilgi alan?
ebrarmom08 Ozge1212 tytmuyorum 31+6 yız tansiyonum 7 lerde 8 lerde enfeksiyon var bobrekteki buyume nedeniylede doktor susuz kalma bol su ic dedi yemek yemiyorum zatende su icin tutmuyorum maalesef
FindiksMom Ozge1212 34. Haftaya yeni girdim tutuyorum doktorum tutabilirsin bişey olmaz dedi sadece gün içinde iş yapma genel olarak dinlen ve geç kalk dedi bugüne kadar da sorun yaşamadım çok şükür
Mecvll Ozge1212 bende 34 haftalığım be tutuyorum şükür çok güzel geçiyo rabbim yardım ediyo bugün kontrolüm var bakalım doktor ne der inş bi sıkıntı yoktur
Ozge1212 Leylaltn doktorunla görüştün mü hiç bu konu hakkında tut veya tutma dedimi? Canım senn bnce tutmaman gerek😊 38 artık sonu yani ben 34 teyken o kadar zorlanıyorum ki seni hiç düşünemiyorım Allah yardımcımız olsun inşalah 🙏🏻
Ozge1212 Ezgsur amin canım Allah kabul etsin .Bulantıların yok ne güzel maşallah bu haftalarda genelde bulantı oluyo ya allah daim etsin inşallah 🙏🏻Bu mübarek ayda tutmak başka 🥰
Ozge1212 Sinem21 Allah yardım ediyo🙏🏻 Gün içinde normaldede çok su tüketen biri değilim zaten . Allah hepimizin yardımcısı olsun🥰
Leylaltn Ozge1212 amin inşallah sormadım tutma diyeceğini bildiğim için simdi son zamanlar olduğu için her hafta kontrole gidiyorum Allaha Şükür yolunda olduğu için tutuyorum çok zor oluyor ama içim rahat etmiyor tutmasam
Ozge1212 Firdevsalim canm sen tutamazsın zaten şurda ne kalmış ki doğumuna rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ezgsur Ozge1212 oruçken bulantım hiç olmuyor oyüzden azimle devam ediyorm. Oruç tutmadığımda sürünüyorum resmen😔
Mervegolge Ben de 28. Haftadayım tutuyorum. Hatta açlık çok iyi geldi midem rahatsızdı biraz rahatladı oruçla
Ozge1212 FindiksMom çok güzel sevindim canım 🥰inşallah hiçbir sıkıntıda çıkmaz bu şekil bitiririz ramazanı