Hulya00 Merhaba anneler sizlerdede oluyormu bilmiyorum ama bogazımın orda hastalık degilde sanki acı biber kalmışta yakıyo gibi sizdede oluyor mu çorba içerken yakıyor
Ryhnytm Hulya00 30lu haftaların başından beri çekiyorum acı biber yemişimde acısı geçmemiş gibi sonra farkettim ki midemden acı su geliyo çikolata baharatlı şeyler yediğim zaman daha çok oluyo ilginç tarafı midemde hiç bir şey hissetmemem😂
[silindi] Hulya00 acı biber değil de şu salatalık acı çıkar ya aha o acıdan var sanki bir su akıyor boğazıma
Hulya00 AyEr ouff felaket yanıyor kuzu ya 😔 evet bende duydum öyle dediler napacaz blmiyorum bi çaresi olsa keşke
Zeynepzeze Ben açacaktım böyle bir post nasıl anlatacağımı bilemedim iyi oldu gördüğüm. Aynı durumdayım acayip bir şekilde yemek yerken bile farkettiriyor kendini 🤷♀️ Kaç haftalıksınız acaba?
Nejlahamza36 Hulya00 bebek büyüdüğü icin mideye baskı yapıyor ve Buda asitlenme yapıyor o yüzdendir bende de oluyor 😊
rabia_varolculha Ryhnytm bende de aynı şekilde oluyo bazen çok kötü geçen geğirme tarzı bı his geldi uykudan uyandırdı burnuma kaçtı ta 😔