Linaelf ikimelekannesi___ aşılar es geçicek şeyler değil kızlar ben de hemşireyim Allah korusun hepsi önlem için yapılan şeyler kesinlikle yaptırın aksatmayın
ikimelekannesi___ Silver yorumlari oku bilgi verilmis sen normal 2 doz alirsin da benim ki geciktigi icin tek dozla kalacakmış 1 sonra birdaha gurulmak riskli olurmis benim icin doguma yakin oldugu icin
ikimelekannesi___ Bellabells tek doz vuruldum canim sadece ordaki hemsireye sordum birsey olmaz dedi birde 2. Doz yapamicak zaten o da gec kaldigim icin
Damlas ikimelekannesi___ birkaç gün duşa girmesen iyi olur, ağrı yapmasın. Bende çok çok hafif bi ağrı dışında bişey olmamıştı. ☺️
ikimelekannesi___ Tua benim de işte 28 de ilk doz vuruldu başka da vurulamicam ama hemsire bu kadari da yeyerli bu da korur falan dedi
Kader5516 ikimelekannesi___ bana tok karnına gelmemi söyledi ilk dozu 19 haftamda 2.dozu 23.haftamda oldum
Kbrtrn ikimelekannesi___ Ben daha bugun vuruldum. 20+2 de. İlk doz. Ikıncı dozda bir ay sonraya çağırdı. Aç tok farketmiyor🤗
ilkanneilkbebek Silver ilk 18 de çağırıyorlar zaten bence bi git sağlık ocağına bana ilk öğrendiğimde normal testlerimi yapıp 18. Haftada aşı için gel diye söylediler ve aramadılar kendim gittim
Silver ilkanneilkbebek Bende ilk kayıt olduğumda söyledilerde yoğunluktan aklımda kalmadı.Yarın brn bi arayayim olmazsa. Banada arayıp çağırıyoruz deyince bekliyordum bende.
Mlssa ikimelekannesi___ Aç tok fark etmiyor bildiğim kadarıyla 21.haftamda vuruldum ilk dozu.. 2. Dozu da 25.haftamda vurulucam ay sonu..
Yegino ikimelekannesi___ yok carketmiyor ben ilkini 18. haftamda vuruldum diğeri de bu ayın sonunda 1 ay arayla bitmiş olacak yani
1anne1bebek ikimelekannesi___ farketmiyor ilk dozu 18 haftalık ta filan yaptılar bebek hareketlerini hissetmeye başladığımda