Rknvlkn ikimelekannesi___ fark etmez aç yada tok olduğun. Genel olarak ilk doz 20. Haftada 2. Doz için de tam bir ay sonra çağırıyorlar yani ben öyle oldum çevremdekileri de öyle çağırmışlardı
Anacsevgidolumelek ikimelekannesi___ ben ilk doz icin 20.haftada 2.doz icin 24.haftamda gittim ac tok farketmiyor.
Aysedgrlikrkmz ikimelekannesi___ biz 19 haftalıkken ilk dozu olduk 28.haftada ikinciyi olacaz inşaallah
Silver Bende burda bekleyom 18.hafta olduk. Sağlık ocağından aramadılar daha hiç iğne olmadım süreçlerinden bilgi verildi ilk ayımda ama unuttum😔
ikimelekannesi___ Silver yorumlari oku bilgi verilmis sen normal 2 doz alirsin da benim ki geciktigi icin tek dozla kalacakmış 1 sonra birdaha gurulmak riskli olurmis benim icin doguma yakin oldugu icin
ilkanneilkbebek Silver ilk 18 de çağırıyorlar zaten bence bi git sağlık ocağına bana ilk öğrendiğimde normal testlerimi yapıp 18. Haftada aşı için gel diye söylediler ve aramadılar kendim gittim
Elifinannesii Silver benim de 18. haftam bitti, bana Haziran ayında gelin diye arayıp bilgi verdiler.
berjerdekikaolikalev 19. Haftamda olmuştum ikinci dozda 23. Haftadaydım. Ben kan tahlili de alırlar diye aç gitmiştim ama aç tok farketmiyor
ikimelekannesi___ berjerdekikaolikalev ya beni aradilar da ben cok salladim gitmedim falan yeni gidicem simdi de 28 ya korkuyorum biraz acaba hic olmasam mi
Asliyildirim ikimelekannesi___ sen delirdin mi? Allah korusun ameliyat sayılır doğum mikrop kaparsın. Git ol aşını
Rknvlkn ikimelekannesi___ bence git ihmal etme doğumda yada öncesi sonrası olan kesilerden kaynaklı mikroplardan hastalıklardan anneyi de bebeği de koruyor. Vurulurken ben hiç hissetmedim. Sadece 2. Gün biraz sızı yaptı o kadar
Damlas ikimelekannesi___ ben de ilkini o hafta civarında olmıştum.2. Doz bir ay sonra vuruluyomuş, 30. Haftadan sonra vurmuyolardı , o yüzden tek doz yaptırdım. Tek doz da yeterli dedi doktorum
Linaelf ikimelekannesi___ aşılar es geçicek şeyler değil kızlar ben de hemşireyim Allah korusun hepsi önlem için yapılan şeyler kesinlikle yaptırın aksatmayın
Bebegimcanimm İlk dozunu 28 de olucaksan 4 hafta geçtikten sonra ikinciyi olursun arasında bir ül olması lazim iğnelerin ben öyle biliyorum doktor daha iyi bilgilendirir tabi
Sahreyasin 22 de oldum ilk dozumu 2. Doz içinde 1 ay sonra gel dediler onuda oldum 26.haftada .suan27.haftadayiz
DamlaK ikimelekannesi___ ilk dozunu 20. ikimelekannesi___ ilk dozumu 20.haftamda oldum ikincisini 24.haftada
Bellabells ikimelekannesi___ beni de ilk doz için 21 . Hafta da çağırdı sağlık ocağı. Senin biraz geç olmuş sanki. Doktoruna mı sorsan önce.
ikimelekannesi___ Bellabells tek doz vuruldum canim sadece ordaki hemsireye sordum birsey olmaz dedi birde 2. Doz yapamicak zaten o da gec kaldigim icin
Mucizeemm ikimelekannesi___ aç tok farketmez canım ilk dozu ben 20. Haftada 2. Dozu 24. Haftada vuruldum