Anacsevgidolumelek Kahraman35 evet yorum yazma kismi duzelmis gorunuyor fekkat tum tartismalara tiklayinca ekran minnak kaliyor
Anacsevgidolumelek Maalesef tum tartismalar kismina tikladigimiz zaman alt kisim yine ayni sekilde ufak olarak aciliyor.
Deletedmom143 Anacsevgidolumelek evet en yeni sorular yazilan yerimi diyorsun canim?reklam olan yer?bendede oyle o duzelmemis
1ogrencianne Ben de yorum yazıyorum bi şeyler yanlış gitti diyip yayınlamıyor sonra 3-4 tane birden gönderiyor anlamadım 🤷🏻♀️
Anacsevgidolumelek Tartisma kismi ve mesaj sayisini gosteren panellerde yani altta acilan kisimlarda sikinti var @adm
Julican @adm bende form a şifre ve kullanıcı adı ile giriyorum. Uygulamadan çıkıp bir kaç saat sonra tekrar girdiğimde yeniden şifre kullanıcı adı istiyor, her defasında beni kaydetmiyor neden acaba @admin
ikimelekannesi___ Anacsevgidolumelek kızlar uygulamayı silip tekrar yüklerseniz düzeliyor ben sildim yükledim oldu
LINDAMAY @adm 2 gündür foruma bağlantı sorunu yaşıyorum ve okunmamış yorum sayısı kırmızı iken şuan okunmuş gibi gri kutucuk içinde görünüyor bilginize.
LINDAMAY @adm 2 gündür foruma bağlantı sorunu yaşıyorum ve okunmamış yorum sayısı kırmızı iken şuan okunmuş gibi gri kutucuk içinde görünüyor bilginize.
Modies LINDAMAY o kullanıcı adınızdan çıkıyor o yüzden öyle de yorumlarınız çok çok geliyor asıl sorun o