Anacsevgidolumelek Kubraileri android ios farketmiyormus ki baksaniza bircok kisi sikinti yasiyor ben su an chrome tarayicidan girdim o sekilde kullaniyorum
HazalGonca @adm yazılanlar görünmüyor ve en son butununa basınca da yine bir şey görünmüyo enn yeniye basmak istedim o da olmadı düzeltin artık ne yazdığımızı görmüyoruz yaaa
Anacsevgidolumelek Deryaras yok yok cok fazla soyleyen oldu ama hicbir sekilde fayda etmiyor maalesef. Hata var yani kimisinde hata cikmiyor ama kimi model kaldirmiyor sanirim
Asyatugba Anacsevgidolumelek bence telefon modeliyle alakası yok benimki LG ama ayni sorun bendede var
Anacsevgidolumelek Asyatugba android ve ios zaten tum modeller. Lg de android sistem samsung da fakat.kimi samsung modeller hata vermiyor
Gozde01 Anacsevgidolumelek evet benimde öyle göremediğiniz zaman sayfası yukarı çekin elinizleyukarda görünüyor
Eceminannesii Anacsevgidolumelek yaa ben günlerdir post açamıyorum yorum ekranım görünmüyor bunedir arkads yasa böyle devam ederse silicemm uygulamayi
ikimelekannesi___ Anacsevgidolumelek admin hanım 2 3 gündür benim de ekranım böyle ne yazdığımı görmeden yazıyorum yardımcı olur musunuz litfen