Senazencir1 Mryu evet bende başlarda çok dık gidiyodum düşük riskim vardı oraya gidip kalp stışını duyunca soracaklarımı unutup geri geliyorum
Mryu Senazencir1 hep pozitif dusun hersey yolunda gitsin canim zaten normal olmayan bisey olursa vucudun tepki verir oyle dusun
Esra3890 Ben 22. Haftada hissettim tam olarak canım takma kafana daha küçük hissedersin 20 den sonra bende burdan bakmıştım erken hissetmiş çogu benim hiç yoktu bişey korkmuştum sonra doktorum normal 20 den sonra başlar yavaş yavaş demişti öyle oldu
feyzaa34 Nur4235 bende 22+4 üm düne kadar hareketleriyle canımı acıtan yavrum dün hiç hareket etmedi 😪😪😪
Liliy Benim de ilk gebeliğim 22. haftada hissetmeye başladım. Kontrollerde doktor sorun görmüyorsa bence çok takılmamaya çalışın
feyzaa34 Tgc_ozmun canım ne yaptin aradın mi doktoru bende dün hiç hissetmedim 22+4 üm bende. Cikolata yedim neler neler yaptım banamisin demedi. Eğer bugünde hareket etmezse akşam olmadan acile gidicem😪😪😪
Tgc_ozmun feyzaa34 Korktuğumu, tedirgin olduğumu anladı galiba bilemedim dün gece ve bu sabah hareketlendi çok şükür. Uzandım karnımla oynadım. Sebebi yön değiştirmesi yani popo kısmını karnımıza dönmesi ve uyku düzenini ayarlamasıymış. 22-28 hafta arası böyle dengesizlikler olurmuş. O yüzden kötü düşünmeyin sakın Rabbim korusun sakınsın:)
Pelin86 feyzaa34 git canim uzun olmuş biraz gerci gecen benimkide öyle yapti . Ôzele gittim uyuormuş beyfendi.
mk123 feyzaa34 bende 23+4m hareketkerini gayet iyi hissettiriyordu bana dündendir pek hissedemiom,feneri karnima tutunca seyirmeleri ve hareketlerini goruyom ama bana hissettirmiyor bende korkmaya basladm, drma hiç sormadim normal mı acaba
Pelin86 İlk gebeligimi bisey bilmedigimden cok geç hissetmiştim . İkinci gebeligimde manstir yapmiş gibi oluyosun biraz daha erken hissedebiliyosun ilkinde pıt pıt hissediyosun ne oldugunu anlamam verememiştim. Sonrakinde erken anliyosun biraz
Pelin86 feyzaa34 üzülme doktor bana dediki gece dönmüştür haraket etmiştir sen farketmemissin dedi . Seninkide kesin öyledir canim benim Ama doktora git gönlün ferahlasin
feyzaa34 Tgc_ozmun amin canım bende az önce doktorumu aradım oda aynı senin söylediklerini söyledi ve çok yorma kendini dedi bende dün baya yorulmuştum misafir ağırladım o yüzden olabilir dedi🤗☺ şimdi yemek yedim beklemedeyim hanimefendinin hareketlenmesini 🤗🤰❤
feyzaa34 Pelin86 canım eşimde akşam öyle dedi dün misafirim vardı belki koşuşturma esnasında hareket etti sen anlamadin dedi🤗 doktorumuda aradım yorulnustue ve popo tarafını dönmüş olabilir, cikolata ye soluna uzan sessiz bi odada dedi yine hareket etmezse gel dedi🤗 şuan uzanicam ve bekliycem hareketlenmesini. Tesellin icin allah razı olsun❤🤰😍
feyzaa34 mk123 kız noluyor dünden beri bu çocuklara 😀 doktor normal dedi popo dönmüş yada kendini çok yormussundur dedi kuzum eğer bu aksama kadar harekette etmezse gel dedi. Cikolata ye soluna uzan sessiz ortamda dedi😍❤🤰😀
Dnzozi Senazencir1 ben 16. Haftadayım sadece anneler gününde kımıltı hissettim. Ama şu an hissetmiyorum. Dün kalbini dinledik. Ben de bekliyorum devamlı hareketlerini hissetmeyi.