Etkinmhmt 22+5 haftadayim ve çok erken değil mi karnım kaşık tarafından Azda olsa çatlamış ne yapabilirim bana bı oneriniz var mı çok üzüldüm erkenden beklemiyordum 😔evet kuzum sağlıklı olsun ama geçer mi acaba?
Heisenberg Etkinmhmt Malesef hiçbir şey fayda etmiyor en fazla kaşıntısını azaltmak için nemlendirici sürebilirsiniz..
Fasulyem22 Etkinmhmt bebek yağı diyorlar ben erkenden başlayacağım birde bol su vücut verilmesin kurumasın diye
gulsahhzry Etkinmhmt frei öl tavsiye ederim çatlamama garantisi veriyor ve kullanan tanıdıklarımda hiç çatlak olmadı
Ysmncfc Bende cok araştırma yaptım sonuç olarak en mantıklı çözümü vazelinde buldum istersen sende oyle yaoabilirsin bide zeytinyağı na cok iyi diyorlar canim bu biraz kisiye kalmis bir durum 🤗
[silindi] Etkinmhmt bebe yağı ile çatlama olmuyor sürekli kullan erkenden başla dört aylığım sıfır çatlak kızım 12 yaşında onda da kullandım sıfır çatlak 🙏🙏🙏
MerveNural [silindi] bebe yagiyla alakasi yok hamileligimi ogrendigim ilk gunden itibaren kullandim 37 38 de harita oldum. Bu tamamen genetik biseydir siz sanslisiniz
[silindi] Etkinmhmt pahalı seylere.bosa para verme kullandım söylüyorum bebe yağı diye marka farketmez
Ozican [silindi] ben 9.haftamdayım çarşambadan itibaren başlicam kullanmaya sizce geç mi kaldım ben bugün karnım kaşınıyo mesela ☹️
[silindi] Etkinmhmt hamile kalir kalmaz başlıcan yağ sürmeye 22 haftadasin kullanman gerekti aylar önceden 😘
uhuddd Etkinmhmt ben soğuk sıkım hindistan cevizi yagı kullanıyorum 29+2 Yim be karnım hiç çatlamadı inşaallah da çatlamaz özellikle duştan sonra sürün gözenekler açıkken ve ciltte kuru oluyor zaten
Elmalikurabiye Etkinmhmt bi konuda daha yazdim. Kantaron kako yagi lierac bio oil kullaniyorum. 24 gibi basladi simdi 31 deyim. Catir catir catladim 😂 hatira kalacak kizimdan diye dusunuyorum uzulmuyorum yani oyle dusunun.
[silindi] Ozican bugün başla sakın kaşıma ben çatlaktan korktuğum icin olur diye kaldigim ay başladım benim karnim cok erken büyüdü bide 16 haftayim suan kasima hergün nemlendir cildini göğüsler e de unutma kollara bacaklara.