SevdaLinkaaa sebnemrah O da eşimin rahmetli dedesinin lakabı ... İkimiz için de dedelerin yeri çok ayrı ,o yüzden öyle düşündük 😊Amin 💕💕😘
sebnemrah SevdaLinkaaa Allah rahmet eglesin bizim pasanin ömrü uzun olsun insallah belki olmaz yaramaz ama yigenim canımıza okuyor hicte kiyamiyoruz ❤😍
eslmhsyn12 zehradem canım ben 14+2 de gitmiştim 132 gramdı doktor baya iri demişti haftaya gidicem doktor kontrolüne 🤗
mf_ozturk YNY benim hala geçmedi malesef ya Cinsiyeti bu hafta öğrenicem inşallah ama ben de kız hissediyorum bakalım hayırlısıyla
PnrGg SevdaLinkaaa 16+5 bizimde 😊 aynı zamana denk geliyor doğumumuz. Bizimki kız olucak Hep kızım olsun isterdim doktorda en sonki ultrasonda çok güzel bir kız görüyorum deyince mutluluktan uçtum😂😂
Ozlem2 Esralihasan Bende yarın tam 17 haftalığım 🙏 15. Haftada cinsiyetimizi de öğrendik kızçem geliyor 💕 ama maalesef hala bulantılarım geçmedi
sebnemrah Ozlem2 insallah tez cakitte gecer benimde uzun sure gecmedi bulanti ilaci kullanmada yemek yiyemedm simdi gecti sanki ya da annemdeyim o yuzden bulanmiyor 😊
Ozge3747 Alessia Benim de sat 25 Ocak ama transfer tarihim farklı tabi. Sat a göre hesaplanıyor tabi o yüzden 15+3 üm. Seninle aynı haftada olduğumuzu bilmiyordum. Kızın olacaktı sanırım, benim de kızım olacak inş ☺️
Hgztp Sedasonar evet ilk gebeliğim hareketlerini son bir haftadır hissediyorum küçük seyirmeler halinde ama bir kaç gündür sanırım çok daha hareketli😍
Kozalak48 Merhaba benim de sat a göre 15 hafta 1 günlük ama ultrason ölçümüne göre biraz daha önde yarın 16 haftam doluyor. 13 haftalıktı cinsiyet öğrendik kızımız olcak 😍 ilk haftalarımda akşam saatlerinde bulantı kusmam oldu arada çok sık olmadı. Tatlı yiyemedim, tatlı hep bulantı yaptı. Bazen akşamları da yemek yemek istemedim tost peynir domates vs tükettim. Şimdi daha iyiyim ama baş ağrılarım çok oluyor benim ya 😕 öncesinde de olurdu hamilelikle arttı tansiyon vs de yok ama bilemedim beni çok zorluyor bu baş ağrıları. Sağlıkla doğsunlar inşallah 😍
Derya51 Kozalak48 sonunda başı ağrıyan birini buldum her gün aralıksız baş agrısı yaşıyorum bende canım doktorum da parol parol parol başka çözüm yok dedi ne yapacağız
Bellabells Hgztp senle günümüz aynı canım.ben daha hissedemiyorum hareketleri maalesef. Yada bişeyler var ama ben anlamıyorum.kaç kilo aldın şimdiye kadar.
Hgztp Bellabells bence şu an fark edemiyor olabilirsin çünkü çok hafif saniyelik hareketler hissediyorum bende 20.haftadan sonra rahatlıkla hissedersin bence. Ben biraz kilolu hamile kaldım dikkat etmeye çalışıyorum ama 16.haftaya kadar kilo almadım 16dan sonra 2kilo aldım şimdiye kadar. Sen kaç kilo aldın ben çok mu alıyorum diye stres yapıyorum biraz
Alessia Ozge3747 evet canımm nasıl olursa olsun onemlı olan olması ekımde cogu annenın kız canım kız olmasına cok sevındım 🌸 her annenın bır kızı olmalı😍