A_S_K [silindi] Tek tük var aşıya karşı değilim ama bu iğneden korkmadığım anlamınagelmiyorki ne kadar geç o kadar iyi 😁 Dava önce tetanoz vuruldum kolumun ağrısından kaldıramıyordum ev işkerş faşan kalır yani 20. Hafta ideal 😁
Burcu92 Bende 18+1 günlüğüm. Kızım olucak inşallah. Başından beri hep miğde bulantılarım vardı. Dusuk riskim vardi.Aşırı kusuyordum ilaçla duruyordum . Şimdi bulantılarım hafifledi , dusuk riskim de çok şükür artık yok . Hafif hafif de hareketlerini hissediyorum. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Reparista Burcu92 hareketlerini hissetmek çok güzel değişik bir duygu değil mi 🙈😍 Bizde yarın 19.haftaya başlıyoruz minnoş kızımla 🌸
A_S_K Burcu92 19-20 de vuruluyor zaten onu biliyorum 17 bana erken gelmişti de zaten vurdurmadım. 20. Haftada kontrolden sonra gidip vurdurucam:)
Gulgulcan Esralihasan Evet bende Ekim Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin vee bence doğum için en güzel aylardan biri de ekim Allah kısmet ederse yaza kadar bıcır bıcır sevilmelik yenmelik çocuklar elimizde olacak inşallah 🤲🤲♥️
A_S_K Gulgulcan Hımm aslında bende vurdururdum ama doktorum bir sonraki kontrolde konuşalım deyince bıraktım. Doktorumla konuştuktan sonda vurdururum:)
Hgztp A_S_K canım ben geçen hafta yaptırdım 18.haftaydık o zaman bir ay sonra başka bir aşı daha var sanırım
sebnemrah Merhaba kizlar Allah evlatlarimizi saglikla kucagımıza almayi nasip etsin ❤🌼 Bende 17+6 dayım oglusumz olcak 11 de ogrenmistim 😍👼 Mide problemlerim oldu maalesef bulanma gecti yanmalar var istahsizim 🙅
Hgztp Sedasonar evet ilk gebeliğim hareketlerini son bir haftadır hissediyorum küçük seyirmeler halinde ama bir kaç gündür sanırım çok daha hareketli😍
sebnemrah SelinSeliin bana 11 haftada beri erkek diyorlar pipi resi bile verdiler 😂 Alp Osman koycaz allah nasip ederse yarin 18 olcam❤
SevdaLinkaaa sebnemrah O da eşimin rahmetli dedesinin lakabı ... İkimiz için de dedelerin yeri çok ayrı ,o yüzden öyle düşündük 😊Amin 💕💕😘
YNY mf_ozturk Bende 16 +2 yim artık yavaş yavaş bulantılarım geçti sayılır. Ama açlığa gelemiyorum abartısız 2 saate yemek yeme ihtiyacı yaşıyorum. Kızım olucak inşallah❤️
mf_ozturk YNY benim hala geçmedi malesef ya Cinsiyeti bu hafta öğrenicem inşallah ama ben de kız hissediyorum bakalım hayırlısıyla
Derya51 YNY ben de 16+2 aynı beni tarif etmişsin canım açlık asla dayanamıyorum 1u haftada 8 kilo aldım