Rbs111 clmmmmm ben kullandım çok fsydssını gördüm canım onu kullandığım ay hamile kaldım ama kimyasal oldu sonraki ay yine kaldım
clmmmmm Rbs111 ovulasyonlada takip edicem canım diger ay adet olana kadar iki güne bir giricem ilişkiye inşallah rabbim bu sefer güldürür yüzümüzü🙏
clmmmmm Elifss internette canım c life macun sayfasından ama vatsaptan iletişime geçmek istersen soruların falam olur belki sayfa sahibine+ 0 505 986 17 38 bu numarası vatsap üzerindende sipariş alıyolar
clmmmmm KdryFth canm bu sayfadada kullanan ve olumlu sonuç alan çok var denemekten bi şey olmaz bu ay başlıycam inşallah🙏😊
SecilM clmmmmm merhaba bu macunu kullandınız mı, kullandıysanız nasıl kullandınız? Hamilesiniz diye biliyorum tüp bebek tutmayıp ertesi ay normal yolla hamile kaldığınızı okumuştum ve çok sevindim.
clmmmmm SecilM teşekkür ederim🙂kullandım canm adet günüyle birlikte başladum sabah akşam yemeklrden 10 dk önce yedim bol su içtim ve bol yürüdüm karın egzersizi yaptım karın kaslarının çalışması için.. bi yandanda ovulasyonla takip ettim yumurtlamayı gördüğüm an macunu yemeyi bıraktı ve 4 gün ilişkiye girdim. sonra diger ay adet gününü bekliyosun adet olursan tekrar aynı şekil yemeye başlıyosun
SecilM clmmmmm teşekkür ederim demek ki faydası olmuş. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi😊 şimdi siparişi vereyim ben de o zaman
inci3588 clmmmmm bende clife kullananlardan biriyim nasıl kullanılacağı macunla beraber yazılı olarak geliyoo pco vardı bende kullandıktan sonra 15 gunde adet oldum yani şöyle diyeyim 1 ayda iki defa a de et oldum bı terslik vardı WhatsApp tan niye böyle olduğunu yazdım clife a onlarda bazı kişilerde böyle olabileceğini söylediler sadece adet günlerinde kullanmami istediler bende öyle yaptım ilk kimyasal gebelik sonrasında tekrar hamile kaldimm inşallah yavrularını sağ salim kucagimiza almamız nasip olur.😊😊
clmmmmm Tazeanne0134 evet hamile kalmak için kullanılıyo instagramdan c-life macun sayfasından bakabilirsin