Slena lokumveannesi ben biraz abarttım sanırım sebepsiz yemem de artma da olmadığı halde 3 kilo aldım 😢😢😢
lokumveannesi Nur___ bende kaldırıyorum bi süre pantolonları, neyse ki yaz geldi sayılır elbiselerle oh mis rahat ederiz ☺️
Nur___ lokumveannesi evet elbise de rahat olur, hafta sonu kaldırdım bende pantolonları bir süre için çünkü insan kilosunda değişiklik olmasa bile kalça olarak genişliyor örnek ben 😂
Duuyguum 8 hafta 5 günlük te benim geçen haftadan beri benimde pantolonlarım olmuyor üstelik bir buçuk kilo vermişim
Berary lokumveannesi aynı dert bende var. 10 haftalık hamileyim resmen karnım var ve zayıfım pantolonlarım olmuyor düğmeleri açık geziyorum resmen 🤦🏼♀️ Biraz daha büyüsün hamilelik kıyafetleri giymeye başlıcam sanırım
Asmuas lokumveannesi bende düğmeleri açık gezdim karnım 4 5 aylık gibiydi çok fazla gaz vardı şişkinlik falan şimdi 10 haftalık oldu geçti şükür
Dilara38 lokumveannesi bizde 9 haftalık olduk bugün. Resmen kapatamıyorum düğmelerini özellikle yemek yedikten sonra çok şiş oluyor
Minikkkuzummm lokumveannesi aynen yaa biz ne giyecez🙄 Fermuarlarım açık dolaşıyorum resmen 😄Daha kendime birşey alamadım 😔
Nisanurnur Aynen bende öyle 14 haftalık oldum kılo almadım ama karnım cok şişti pantolonlar dugme kapanmıyo cok rahatsız oluyorum ama ilk hamılelıgımde kızımda nerdeyse 7 aylıkken cıkmıstı
[silindi] lokumveannesi bende öyleyim tayt giyiyorum . Bugün kot giydim omunda düğmesi açık şuan 🙈 gazdan diye düşünüyorum 🤔
Dilanyilmaz55 lokumveannesi daha hi 12 haftalık ol ayağına giydigin çorap bile dar gelecek canım şişkinlikten:)
Deryakaya16 lokumveannesi bende 8+1 im benımde baya şişkinliğim var karnım davul gıbı ıcıme bıle çekmek ıstesem olmuo ama pantolonlarda sorun yaşamıyorum