lokumveannesi 8+3 haftalık hamileyim kilo artışım pek yok gibi ama pantolonlarımı kapatmakta resmen zorluk çeliyorum. Sizce erken mi başladı ??
Birkalpdaha lokumveannesi benımde oyle oldu kot giyemiyorum suan dügmeleri kapatamıyorum bu kadar erken göbek cıkmaz ama gaz heralde🙈 kilo da almadım zaten ama kot yerıne beli lastikli kumas giyiyorum ben daha rahatım 😅
EAK lokumveannesi ben de 11.haftaya kadar sığamadım şişkinlik vatdı.Şimdi 14.haftadayım eski pantolonlarıma sığıyorum.
bebiiimamm lokumveannesi 2.çocuk mu ikincide daha çok büyüyomuş karın ama ? Benim ki ilk ve şu an hiç bi değişiklik yok
lokumveannesi Birkalpdaha aynen ben de öyle valla . Gün içinde hoop açıyorum pat diye düğmeyi 😂 dedim acaba erkenden şişecek miyim 🙈 neyse daha rahat kıyafetlere geçiş yapcaz mecbur ☺️
Hayal_Demir Benim de 2 hamileligimde de oyle oldu. Ic karni dar olanlarin hemen disari vurmaya basliyor. Ben hic kilo almadigim halde hamile kaldigimi ogreniyorum 1-2 haftada pantolonlara giremez oluyorum. Zorlamayin rahmi sıkıstırmayin.
Birkalpdaha lokumveannesi valla bende ondan korkuyorum ya bi de koca göbek bisey olursam diye😂 ana sanırım sadece şişkinlik onlar 🙄😅 rahat kıyafetler forewer ✌🏻
lokumveannesi bebiiimamm hayır benimde ilk. Ama gebelik karın büyümesi gibi değil. Böyle çok yiyince düğmeler hafif sıkar ya öyle bişe . Bilemiyorum görcez bakalım ilerleyen zamanlarda 👍🏼
Birkalpdaha lokumveannesi sen kac haftalıksın canım ben 11+5 oldum 8.haftadan beri durum stabil devam ediyor😂
Busimss lokumveannesi şişkinlik oluyor kuzum çok normal tayt giymeye başla bence ben öyle yapıyorum çok rahat ediyorum 10+1 deyiz 😍
Daphne 9+2 deyim bende de şişkinlik var :( dediğiniz gibi pantolonlar olmuyor. Bir ben değilmişim bu durumda. Sabah kalktığımda şişkinlik daha az ama kahvaltı yapıp, yemek yiyince daha çok çıkıyor. İç karın hiç yok gibi galiba...
Slena Merhaba :) 10+1 deyim bana da hiç bişey olmuyor resmen göbeğim var şuanda kocaman 😢 kilonuz da değişiklik var mı peki ?
Nur___ lokumveannesi aynen bende 9.hafta da tayt uzun tişört kombine başladım, pantolonlar dar gelmeye başladığı için
lokumveannesi Nur___ bende kaldırıyorum bi süre pantolonları, neyse ki yaz geldi sayılır elbiselerle oh mis rahat ederiz ☺️
Sltnshn lokumveannesi malesef benimde öyle hic kilo almadim mide bulantilarimdan dolayı ama karnim çıktı byaa ve pantalonlarim rahatsiz etti. Hamile pantalonu aldim cok rahat😁