BMA emel16 valla zormus iyi anladim gece ayaklarimin ağrısından zor uyudum valla mecbur yapicam artık bugun mutfağı insaAllah orasi zor işte bakalim nolcak 🤦🏻♀️
Mucizeee BMA bende bugün 35 haftalığım benim iki hafta sonra bugün olacak inşallah heyecandan ölücem anlatılmaz bir duygu 🤪
Mucizeee BMA dördüncü sezaryen i olucam özele gidiyordum 39 haftada alacaklardı artık tıp fakültesine gidiyorum orasida en geç 37 de alıyormuş o yüzden erken olacak
BMA emel16 yok canim ya var ama tutmam ben evime yabanci girmesinden pek hoslanmiyorun herseyimi gorucek edicek bugun bisi yapmicam dinlenicem yarin mutfaga baslicam artik mecbur
sususdden BMA bende bugün tam 35 oldum🙋🏼♀️ Ama benim 3 değil 4 haftam var bebişimiz bir süpriz yapmassa 39.haftayı beklicek doktorumuz ve sezeryan olucaz🌼
BMA sususdden benimde 24 günüm var ama ben okadar beklemez diyorum😂😂38+4de verdi tarihi yani 6-7 haziran dedi 🤭
sususdden BMA banada o kadar beklemez gibi geliyor ama beklersede bayram sonrasına denk gelicek bakalım daha erken dursunlar 38 olunca kapımız açık☺️İlk oğlum 36+1de doğmuştu🤷🏼♀️
BMA sususdden baya erkenciymis ilk oglan🤭🥰bilmiyorum ama sanki oglum haftaya dpgucakmis gibi geliyor hissiyat var gerci fala hislerim doğru cikmaz ama yinede ne bilim öyle geliyor 🤦🏻♀️
sususdden BMA evet onu zaten tutmak için çok çaba sarfetmiştik 6.aydan itibaren hep gelmeye niyetliydi doktorum artık o gün gelsin artık die isyan etmişti🤣🤣 Şuan tam olarak kaç haftalıksın?
selocan7 Eminer ben de haftaya gidicem orda bakıp sorayım😐 nst ye bağlıyken göremiyorum cihazı. peki bu sancıları yalancısıyla ayırt edebiliyo musun?
Eminer selocan7 evet canm yalanci sanci girdiği vakit biraz geziniyorum yatiyorsam kalkiyom oturuyorsam yatiyorum geciyor gercek sanci geçmezmiş karninin kasildigini hissediyorsun sanci girdiginde geriliyor karin tas gibi oluyor ve bebiş bi tarafa toplaniyor
selocan7 Eminer ay iki gündür bı şekilde oluyor bende de karnım taş gibi oluyor, geriliyor ve orası batıyor sanki çekiliyor gibi 36+4 üm şu an senin ne kadar canım?
Eminer selocan7 35+4 cnm iste bebek doguma hazırlanıyor karnin agriyorsa korkma gercek sanci belden kasıklara dogru ilerliyor adet olacakmissin gibi agriyor