MelekAnnesi52 çok yoruldum sanki valla eksikler bitmiyor hiç dikiş dikiyorum bi traftanda canm hiç bişey istemiyor
30.haftaya merhaba 🤚🤰🌸
Dderryaa bende bı cikiyorum 250 liradan aşağıya gelmiyoruz eve tamam bunlar yeter diyorum sonra yetmeyecek Gibi geliyor 🤣😌 sanki biseyler eksik Gibi geliyor 😌
MelekAnnesi52 hep eksik valla 😂😂battaniyeleri emzirme yastığı herşeyi kendim diktim şimdide yan korumaşık nevresim çarşaf dikecem yarın ebebeğe gidecem doğana kadar eksik😂😂 bitmez
AyEr aynısı bizde önceden durmuyordu devamlı 2 gündür çok şükür iyiyiz o gün ne olduysa kıpırdamadı çok fazla aman böyle devam etsin azcik daha dursunlar karnimizda
Nezahatozen aynen bıraz daha dursunlar❤️
Dderryaa ne güzel keşke öyle becerilerim olsa 😆
MelekAnnesi52 10 yıldır dikiyorum 😂😂
Dderryaa maşAllah 😆
MelekAnnesi52 ayn canım 30.haftalara merhabaa 😄
Elffertn çok şükür bu günleri gösteren Rabbime 👐🏼❤️
MelekAnnesi52 bende öyleyim canm 😁 bazen şey diyor kayınvalidem sanki 10 yıldır çocuğun olmamış ilk defa olmuş gibisin diyo😄
Durulaylaylay ben evlendikten bi ay sonra hamile kaldım 😁 ilk ama ikinci üçüncü olsa da değişir mi bilmiyorum 😁
MelekAnnesi52 bizde 8 ay sonra karar verdik ama ben bebekleri çok seviyorum bide kendinin olduğunu hayal edince çok başka bi duygu gerçekten 🥰🥰
MelekAnnesi52 evet benimde ilk yavrum🥰♥️🙏🏻
Durulaylaylay Allah'ım vicdanlı çocukları seven insanlara nasip etsin 👐🏼😊 İçim acıyor çocuklara yapılanları gördükçe
zeynepsalgarr1 ne güzel 😄 ilk heycan 😃 ilk deneyim olacak Bizim için 😄
MelekAnnesi52 fatsa korgan köyü annemin de köyü gölköye yakın diye biliyorum :)
Yasmin41 buraları gördükten sonra memleketimiz Cennet gibi göründü gözüme 😁👐
MelekAnnesi52 amin inşallahhh 🤲🏻 Evet içler acısı gerçekten okadar üzülüyor ki insan görünce🤦🏼♀️
MelekAnnesi52 memleketimiz bir başka ☺️