HuzurMelike Merak edenler için son durum minnak normal dogum pozisyonu almış o yuzden aşagıda hissediyormuşum 🙈 birazcık da yaramazlık yapmış böbreklerle anlaşamamış şiddet uygulamış sag böbreği 17 cm sol böbreği 14cm büyütüvermiş spacık 🤗
Halles 28.haftadan sonra doktorunuz ne sıklıkla gelmenizi istedi bana bir ay sonra gel dedi de bir sorunum yok çok şükür şimdilik normal mi çağırdığı aralık
HuzurMelike Halles bana haftaya birdaha görelim dedı pazartesi kontrole gidip net bilgi verebilirim ama bildiğim kadarıyla 32.haftadan sonra 2haftada bir 36.haftadan sonra haftada bir
Tua Halles diğer ay gel dedi bende bayramdan sonra gidicem o zaman 31 haftalık oluyoruz ondan sonra 2 haftada gel der dedi hemşirem
Birgules Aysegul45 benimde ☺️ Son tarih 9 Ağustos inşallah normal istiyorum doktor 9 una kadar olmazsa müdahale etmemiz gerek dedi daha beklenmezmiş size bu şekilde bilgi verildi mi
elifglryldz Mamiel BEnde 27+2 deyim iki gündür sol kasığım da bıçak saplanıyormuş gibi batma oluyor bi anlık giriyor ama 10-15 dakika sürüyor ağrısı 😞 Benimde hep vajinama baskı yapıyor hareketlerini hep alt kısımda hissediyorum