NimetDilmen remziyesahin Benim bebis 3 hafta önde qidio tombiş 😁😍 30 haftayken 1900 qramdı 🙈 Smdi 31 haftalıqm ne kadar oldu bilmiorm 😊
NimetDilmen Sedef-345 Benim qörmcemin bebisinin yataqı vardı daha yeni 1 ay kullanılmadı onu kullancam 😁 Sanrm park yatak sallananlardan 😊
Suratemel busubusu eger geçmezse doktora sorup bide bunu denicem çünkü beni çok zorluyo mide agrısıda oluyo sabahları kusmada
AyEr NimetDilmen 31+5 olduk cok sukur ıkı gundur hastanedeyız bugun sabah hastaneden cıktık sancılarımız tavandı erken gelmeye çalıstı dualarınızı eksık etmeyın😔
NimetDilmen AyEr Senin zaten erken doqum riskin vardı 😒 ALLAH yardmcın olsun canım İnşaAllah dayanır biraz daha 😔 Niye sancı varms peki?
Gamzeciks NimetDilmen 30+5 geceleri sağa sola dönerken çok zorlanıyorum. Yemekten sonra karnım patlayacak gibi oluyor. Artık hareketleri yavaş ama etkili 😂😂 beni bi yerimden oynatıyor.
NimetDilmen Gamzeciks Ay evet ya bu qöbekler qece uyandırıo artk ve hic rahat yatırmıooooo 😁 MaaşAllah baya qüclü artk hareketleri ziplatio bazen 😁
AyEr NimetDilmen evet erken dogum rıskım var canım gece yattım hıcbırseyım yoktu 1 saat sonra sol kasıgımda sıddetlı batmayla uyandım ne yaptıysam gecmedı bır gıttık hastaneye sancım 60 70 80 en son 130 gordum doktor ılaclarla durdurdu cok zor gunler gecırdım doktorumuz sey dedı hep yatıcaksın hıc kalkmak yok
NimetDilmen AyEr Ooo 130 qördün bide 😒 Sakın kalkma bosver yat hep. ALLAH ın izniyle 34.haftaya bi varsan
NimetDilmen AyEr Ooo 130 qördün bide 😒 Sakın kalkma bosver yat hep. ALLAH ın izniyle 34.haftaya bi varsan
Sevinc72 Bizde 31 haftalık olduk şükürler olsun bende mide yanması çok az oluyor ama o bel ağrısından yürüyemiyorum bile çoğu zaman Allah hepimizin yardımcısı olsun çoğu bitti azı kaldı Allah'ın izniyle
Sevinc72 NimetDilmen inşallah çok az kaldı Allah'ın izniyle sağ salim kavuşalım inşallah bebeklerimize🙏
esractn AyEr acilman var mi 130lari gormussun ya nst de, rahim agizi kısalığın kac bide ihmal etme derim sancin varsa git hastaneye
AyEr esractn açılmam yoktu canım cok sukur rahım agzı en son 25 dı dualarını eksık etme bebeklerın nasıl