elifffffey 15+0 olduk bizde doktora sormadım hiç doğum ne zaman diye cinsiyet 13 haftada belli oldu erkek. hap içemediğim için kullanamıyorum üzülüyorum ama yutamıyorum :(
sibeluckac 14+2 🙋♀️ 8kasım tahmini doğum. Doktorumuz 12.haftada erkek diye tahmin etti, geçmiş hikayemizden dolayı ikili tarama yaptırmadık direk fetal dna yapıldı, çok şükür temiz geldi, onun sonucuyla erkek olduğu kesinleşti. Devit ve vinalac kullanıyorum. Herkese kolay bir hamilelik süreci ve mutlu bir doğum diliyorum. Anneler gününüz de kutlu olsun 😇
Ozge3747 DnzNhr 15+2 tim. Kızım olacak inş. ☺️Magnezyum, d vitamini damla ve gyneferon Demir ilacı, kan sulandırıcı iğne ve progestan fitil kullanıyorum. En geç 15 Ekim de sezaryen olacağım inş erken gelmezse bizim minik🤗
Gungu_gunayy Ozge3747 seninde aneminmi var canım Allâh şifa versin benimde var anemim bende içiyorum sizde halsizmisiniz hep ben hep halsizim benim iştahım yok yenemiyorum onu oyuzden hızlandı😔
Aby34 sevgitekes aynen aramızda bir gün sizi takip ediyorum yorumlarınıza denk geliyorum. Benim son sat 23 Ocak
Aby34 sevgitekes bu aralar gtmedim kontrole cnm 18. Haftayı bekliyorum doktorum kesin olarak cinsiyeti o zaman söyleceğini söylemişti. Siz gittiniz mi bebiş kaç gram? En son 12. Haftada gtmiştim o zaman da kiloyla ilgili bir şey söylememişti
PnrGg Aby34 ya bu decavit hep duyuyorum ama ben hiç kullanmadım doktorum yazmadı bana d vitamini demir hapı ve multivitamin kullanıyorum 16+5 günlüğüm. Decavit nedir bi aydınlatır mısınız😊
Ozge3747 PnrGg decavit de bir çeşit multivitamin genelde her hamileye veriliyor canım ama sen başka çeşit multivitamin kullanıyorsan ondan vermemiştir ben de ilk başlarda farklı bir tane kullanmıştım progeny d diye sonradan bir ay kadar verdi decaviti daha sonra magnezyum d vitamini ve Demir ilacına geçtik
Aby34 PnrGg multivitamin o da canım dopuma kadar hamilelerin kullanması gerekli bir ilaç. Sağlık ocağında eve kontrolün yok mu? Sağlık Bakanlığı hatta ücretsiz dağıtıyor bu decaviti? Sağlık ocagındaki ebene sorabilirsin kendini doktoruna da mutlaka sor canım
Semam9226 Ozge3747 magnezyumu sürekli kullanıyomusunuz dr bana kabızlık için verdi bende aşırı bi kabızlık vardı fakat magnezyum kullandığım zaman da çok fena ishal yaptı ben de o yüzden ara sıra kullanıyorum
[silindi] DnzNhr 15+1 ama biraz erken dogurabilirim yani kesin ekim sonu akrep burcu olcak bebislerimiz
Semam9226 Benim de son 18 ocak ekim sonu gibi görünüyo hareket bi kaç kere hissettim gibi oldu ama emin olamıyorum o mu değil mi şuan 16+1 bu hafta sonu öğrenicez inşAllah decavit ben de kullanıyorum ama dr. Eğer beslenmen iyiyse kullanmana gerek yok dedi çok iştah açıyomuş.