DnzNhr Hadi bakalım anneler kaç haftalık olduk,cinsiyet belli mi içilen ilaçlar yapılan testler ☺️Ne durumdayız duygularımızı yazalım içimizi dökelim🤗
Dorukunannesi95 DnzNhr son adet tarihim 31 ocak. Tahmini doğum 7 kasim ama ekimin sonu olcak gibi hissediyorum suan tam 14+3 üz cinsiyetimizi 12.haftada ogrendik erkek 💙
sevgitekes DnzNhr 15+5 iz decavit ve vegaferon kullanıyorum cinsiyet belli değil 29 ekim veya kasım başıyiz
Senemunlu DnzNhr 14+3 7 kasim tahmini dogm , omega ve kan ilaci kullaniyorm onn haricinde bol bol suu 😃😃
kyr9324 PembeKoala Aynıyız benimde programlara göre 4 kasım görünüyor.Hayırlı zamanda gelsinler inşallah 🤗
Aby34 15+4 olduk biz de decavit, gyno ferro demir hapı, d vitamini damla kullanıyorum. Bebişimizin cinsiyeti daha belli olmadı . Doğum 30 Ekim gösteriyor.
PnrGg Aby34 ya bu decavit hep duyuyorum ama ben hiç kullanmadım doktorum yazmadı bana d vitamini demir hapı ve multivitamin kullanıyorum 16+5 günlüğüm. Decavit nedir bi aydınlatır mısınız😊
Aby34 sevgitekes aynen aramızda bir gün sizi takip ediyorum yorumlarınıza denk geliyorum. Benim son sat 23 Ocak
Filizak Ekim 20 gözüküyor 17. Haftadayım bu hafta cinsiyeti öğrenmeye gideceğiz gösterirse decavit dışında verilen bir şey yok ama decaviti de ben içmiyorum çok zararı olur mu kızlar
EcemAlptkn Filizak decavit daha çok zayıf gebelerde kullanılıyormuş. Zaten günde 1 porsiyon salata yiyorsanız içindekileri alıyormuşsunuz benim doktorum bıraktırdı zaten kilolu bir hamileliğim var sizi kilo aldırır daha da dedi
Eceyavuz 12 haftalıkken cinsiyeti belli oldu erkek dedi sabahsi gun ikili test yaptırdım erkek ama kordon da olabilir net belli değil dedi suan 15+2 yim cok şükür kasım 2 diyor doktor ama okadar beklemez diye düşünüyorum ekim sonunda insallah 🤲 Allah hepimizin yardımcısı olsun ve sağlıklı hayirli evlatlar nasıp etsin
Bebisimbebisim 28 ekim bizim ds dogum 12+3 de erkek dendi 15+0 da kiz gibi dendi 16. Haftayı beklioruz bakalim
Glydn Bugün 14+1 olduk çok şükür. Benim kendi hesaplarıma göre o tarihlere geliyor fakat doktora sormayı akıl edemedim. 16. Haftada cinsiyet öğrenebileceğimizi söyledi doktor ilk hamileleik fakat ben sabırla bekliyorum ne fark eder ki cinsiyet bi tek sağlıklı olsun sağlıkla doğsun diyorum♥️
sevdicek 16 haftalık olduk bugün cinsiyeti öğrenmek için gitmedik henüz. En son 3 hafta önce gittiğimizde kesin bir şey söylemediler. Decavit, gyno ferro ve bir de balık hapı kullanıyorum :)
Mervetepe DnzNhr selam bizde 14+5 iz kasım bası gibiyiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım burada doğum hikayelerimizide paylasalım inş
DuygumKlc Merhaba, biz 14+1 olduk muhtemel doğum tarihimiz 10Kasım çıkıyor. İkili testi yapan doktor ultrasonda yüzde seksen erkek dedi ama çok erken olduğu için pek güvenemedim açıkçası. 20Mayıs’ta kontrolüm var bakalım kendi doktorum ne diyecek. Ayrıca hala bulantı ve kusmam tüm hızıyla devam ediyor su bile tüketemez haldeyim :(
Trabzon Bende 10 Kasım olarak gözüküyo ama benim hesaplamama göre usg de farklı ilerliyo Kasım ilk hafta içi de olabilir