Arzymn Minik1anne ben 13 haftalığım evden eksik olmaz, sürekli de yiyorum. Birinci geneliğimde de yedim, bi sorun olmazdı, fazla abartıldığını düşünüyorum. Tabi kendi fikrim, siz yinede doktorunuza sorun
AnlatmayaGerekYok Minik1anne olacağı varsa olur hep hurma yedim ben şuan 40+4teyim doğursaydım ben doğururdum erkenden
AnlatmayaGerekYok Minik1anne ye yahu sanki kasa kasa yiyeceksin. Kışın bime gelmişti hurma ara öğün yaparım diye almıştım paket paket iş yerinde yedim ki o zaman 4 5 aylık falan hamileydim. Şuan 41.haftama giricem tık yok bebeğin gelmeye niyeti yok. Hem sadece hurma değil ben ananasta yiyorum nerden baksan her hafta alıyorum ananas için de erken doğuma neden olur diyolar hiç öyle bişey olmadı
Minik1anne AnlatmayaGerekYok aslında böyle şeylere pek inanmam ama korkuttular bebeğimin de kalbinde sıkıntı var erken doğması onu daha da riske atar o yüzden çok tereddutluyum
AnlatmayaGerekYok Zmrtbdk adaçayı hiç sevmem aslında kokusunu ama sanırım denicem 😐 plates topunda da zıplıyorum 2 gündür dere tepe yürüdüm canım çıktı yine de nafile 😞