Minik1anne Kızlar canım aşırı hurma istiyor ve bi yazı okudum hadis vermişler hurma yiyen kadınların çocuğu yumuşak huylu olur diyordu ama rahim ağzı açtığını duymuştum 24 haftaligim yememde sakınca olurmu ki
Esmanur42 Minik1anne fazla yeme bence 1-2 tane ye canın çok istyorsa ben şuan 37+3 haftalığm doktorum 36 haftadan sonra yiyebilirsin demişti
Eda_12 Minik1anne ben de yiyordum ama sonra rahim kasılmalarını arttıırdığını okuyunca yemeyi bıraktım. 25 haftalığım buarada
Oguzalpveannesi Minik1anne bence yeme ben 37 haftadayım acaba yesem mi erken mi diye korkuyorum yada nefsini köreltmek için bi tane ye kendini tut yeme 😂
Fatmanuurcelik Minik1anne valla bende her gün en fazla üç tane yemeye kendimi alıştırdım 13 haftalık hamileyim ama hem şeker ihtiyacımı karşılıyor hemde hadis var dediğin gibi. Sende şimdilik azar azar ye son zamanlarında bol bol yersin inşallah
Damlaamine Çok abartmadan 1-2 tane yiyebilirsin bence son aylarda açılma için 9 10 tane öneriyor doktorlar 😊
Damlaamine Ben 35. Haftadan beri yiyorum günde 5- 7 tane felan 36+3 oldum hala doğurmadım sorun yok 😂
YaseminSerhat Günde 1,2 tane yiyebilirsin. 38. Haftadan sonra önermişlerdi gebelik okulunda o zamanda arttır canım. En az 7 tane ye
SevdaLinkaaa İlk günden beri günde 3 tane yiyorum. 17 haftalık olacağım hiçbir şey olmadı doktorum da bir şey demedi yeme diye.
Dvrmsdaouz Minik1anne canım ben hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana yiyorum bir sorun olmadı 31. Haftadayım şu anda bir sorunum yon ayrıca kabızlık sorununuz varsa günde 2 tane yemek iyi geliyor ek bilgi olsun
Minosmi Minik1anne bence bir sıkıntı olmaz ben çayın yanında çok tüketirim yani bilerek değil tabi yani bizim taraflarda genelde hurma ikram edilir çayın yanında 35. Haftamdayım bir sıkıntım yok. Yemede bir doktora sormakta fayda var
Yusbur Minik1anne genelde 35 haftadan itibaren başlayın diyolar canım ama 1 yada 2 tane falan yesen bişey olmaz sanırım