Cumartesi günü kontrolum vardı 7.haftada kalp atışlarını duymak için sabirsizlanirken dokturumla büyuk bı şaşkınlık yaşadım hala soktayim ikiz bebek dedi Dr ama sonra üçüz olduğunu anladık 2doktor birden baktı 💚💛💜atan 3kalp vardı ben şuan napmaliyim bilmiyorum 12.haftada birini almamız gerek dedi dr um diğer bebeklerin sağlıklı gelişimi için dediler fikri olan varmı 🙏🙄

Ama kimisi ucuz dördü doğuruyor. Başka doktora da gidin canim.aklinda soru kalmasın. Bı kaç doktor da aynı şeyi derse ona göre karar verirsiniz

Svder Beşiz doğuran bile var.. ilk üçüz doğuran da siz olmayacaksanız ki .. Doktorlarınız neden birinin alınması gerektiğini detaylı izah etmeli..Bazen böyle doktorlara çok kızıyorum..
    Bence bir kaç doktora daha gidip iyice fikir alın kontrol olun.. Herhangi bir sağlık probleminiz şu an yoksa ve riskli grupta değilseniz bence bebeklerinize dokundurmayın derim.. Allah büyük..

Herhangi bir sorun mu var yoksa diğerlerinin gelişimi için mi böyle söyledi anlamadım şuan. Bu arada Allah bağışlasın

Svder arkadaşımda 12. Haftasında 3üzleri olacağını öğrendi ona da alınmması gerekir dediler ama o aldırmayı tercih etmedi sonuçta kalp atısı var canlıydı 3ü de şuan 3 yaşlarına girecekler Allah izin verirse. Çok zor bir karar cidden ama birkaç doktora daha gözükün derim 😇😇😇😇

Svder bu sayfada 3 üz doğuracak olan bir bayan vardı onunla bir görüşün

Ne demek birini almak lazım diğerlerinin gelişimi için. Onu oraya koyan Allah bilmiyor mu gelişimlerinin nasıl olacağını ? Töbe estagfurullah bu bazı doktorlarda da ne iman kalmış ne Allah korkusu. Bence başka doktorlara gidin. Sağlık sorunu olsa bile aldırman zaten caiz değil. Kalbi atmaya bile başlamış ne güzel. Allah hayırlısını nasip etsin. Sağlıklı doğsunlar İnşaAllah 🙏🏻

Svder canim bi arkadasimin üçüz bebekleri vardi doktor birinin alinmasi lazim digerlerinin gelisimi icin dedi aldilar ama o gidince diger bebekler de öldü hepsini kaybetti ve en kötüsü ne biliyomusun bidaha hamile de kalamadı benim sana tavsiyem cok iyi dusun ve iyi arastir bir iki doktorla kalma neden birini alma geregi duyuyolar üçüz hatta 4 düz doguran insanlar var eger bi risk teskil etmiyosa aldirma derim Rabbim buyuk... bide hepsinin kalbi atiyomus hangi yavruna kiyacaksin hangisini tercih edeceksin oldurmek icin. gelisimleri Allahin elinde tevekkul et dedigim gibi riskli bir durumun yoksa aldirma bence iyi arastir canim hemen karar verme

Rabbimin verdiği cana kıymak bizim ne haddimize 😞 siz bilirsiniz tabi yine de

Svder oyyyy masallah yerim ben onları. Bence baska doktorada gidin diğerlerinide riske atmayın Rabbim sana bi değil iki değil üç mucize vermiş Allah yardımcın olsun . Ne tatlış olur onlar ya. Üçüncü çocugu düşünürsem "ikiz" olmalarını çok isterimmmmmmmm 😍😊😍

Svder bence sen başka doktorada git canm öyle şey mi olur ya saçmalık.benm kuzenim üçüz doğurdu gayette sağlıklılar.bence başka doktorada görün

Svder biz bir çocuğa nasıl olcak zor taşıyoruz diye mızmızlanıyoruz sende 3tane😲 harika bişey Rabbim hepsine ömür versin seni tercih yapmak zorunda bırakmasın hakkınızda hayırlısı olsun😊

Canim doktorlar genel olarak soyluyor tercih sizin yani olurya olasiliktan bahsediolar bunu söylemek zorundalar yani prosedur geregi ... hangi doktora gitsen soylucek malesef ... bn de 3zum olucak 33.haftamdayim hersey yolunda... ilk aylardan sporunu yap vucuduna protein agrlikli beslen kendine kilo almamaya calis sadece bebislere gitsin bn yuruyus yaptim yuzdum pedal cevirdim halen egilip kalkiyorum 38 i gorursun dedi doktorm 30 dakkada bi dinlen ayakta oldugun zamn.süt ve suyu cok ic muz ve kasar ye ...salatalik ye ..ve hiiiiic stres yapmabi hafta geriden ileriden geliyor irt zirt dicekler kulak asma turkiyede evham cok yapiolarbn yurtdisindayim ayda bir kontrol.ve stresli seyler soylemiyolar sen kwndini pozitf tut..hersey guzel olurrrr

Svder tebrik ederim süper bir olay 🙂 başka doktorlara muhakkak gidin 👏🏻

meltemleung çok teşekkürler rahatladım gerçekten iki doktorda alınacak biri deyince napcami bilemedim inş herşey Yolunda gider Allahım seninde yardımcın olsun 🙏🙏🙏💜

Ne kadar guzel birsey ya ucuz bebek 😍 Hep isterdim ikizim olmasini, bir sonrakine insallah😄 Saglikla gelsinler insallah. Baska doktorlarada gorunun arkadaslarin dedigi gibi. Ayni anda kac tane doguran var.

Başka doktora daha gidicem kafamda deli sorular elbette tercih söz konusu değil birini aldırmak istemem Rabbim bana bu 3 mucizeyi vermiş nasıl kiyarim tek istediğim sağlıklı olmaları 🙏🙏 yorumlariniz güç verdi sağolun 💛💛💜🙏🙏

Svder her doktor diecek prosedur geregi soyluolar canim hani ameliyata girmeden oncede olasiliktan bahsedip birsey imzalatirlar ya oyle.o yuzden sen direk ben aldirmicam kararliyim de bidahada bu konu hakkinda beni strese sokmayin de insallah sende saglikla kucagina al

Arkadaşlarında dediği gibi herhangi bi sağlık sorununuz yoksa aldırmayın bence.Benim görümcemin kızı doğal yolla üçüz hamile kaldı hemde 20 yaşında hamile kaldı zarzayıf bişeydi o vücutla 3ünüde doğurdu maşallah şimdi yaşlarına girecekler.Bence sizde başarabilirsiniz o miniklere kıyılır mı hiç 😇❤ ayrıca tebrik ederim içinizde üç tane mucize taşıyorsunuz inşallah sağlıkla hepsini kucağınıza alırsınız 🙏💕