arastirmacianne Aysingeldiislerdegisti bende öyle düşünüyorum canım kaynanam söyleyince ben de merak ettim sormak istedim😌
sariselin arastirmacianne canım ben de hiç sebze yemek istemiyordum. Tek istediğim ekmek arası, pide, lahmacun, kırmızı etti. Ve oğluşum olacağını öğrendim 12. Haftada. Şimdi 20. Haftadayız🤰💗💐
arastirmacianne sariselin erken öğrenmişsin canım Ne güzel😍 umarım bende öğrenmek için 20. haftalara sarkmaz 😌 sağlıkla gelsin bebişler 🤗
Selinnnce arastirmacianne tatliyi normaldede sevmezdim hamileyim hala sevemedim. Deli gibi aci eksi tuzlu yiyorum. Kizim oluyor :) ama ne kadar etkili bilemem eskiler eksi yiyince kiz tatli yiyince erkek olur derlermis:))
Zmrtbdk arastirmacianne hiç inanmadığım bir şeydi ama evet ben de tatlıdan soğudum ve canım ekşi istiyordu.Özellikle ilk zamanlar turşu canım istiyordu.Hala da öyle.Normalde erik sevmem ama erik yiyorum şu an bildiğin.Kızım olacak.😅 Tesadüftür belki diye düşünüyorum.İstatistiklere bakmak lazım 😄
Melek2102 arastirmacianne yok Bence 16-17 haftama kadar eksi yedim simdide tatli yedikce yiyesim geliyo ve oglum olacak nasipse🥰
gdaslik arastirmacianne cinsiyetle çok alakalı değil ama ben hamile kalmadan önce tatlıyı hiç sevmezdim 10. Haftaya kadar full tatlı sonra full tuzlu ve ekşi yedim kızım olcak
Apolga arastirmacianne ben limonu kabuğuyla birlikte yiyordum o derece yani kızım olacak 😍 ye ekşiyi cikar Ayşeyi😂
Apolga arastirmacianne ben limonu kabuğuyla birlikte yiyordum o derece yani kızım olacak 😍 ye ekşiyi cikar Ayşeyi😂
ChubbyOrange arastirmacianne ye tatlıyı çıkar hakkıyı derler 4 ay boyunca tatlı yediğim an kustum tatlıdan nefret ettim offf ama ekşi şeylere hala ekşiye bayılırım hayatında erik yemeyen ben kilo kilo erik yiyorum oğlum olacak bu arada :)