arastirmacianne Mz93 hayırlısı neyse o olsun tabi ama insan merak etmiyor değil 😍sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🙏🏻
arastirmacianne melegiminannesi ben de aynı senin gibiyim canım resmen tatlıdan tiksiniyorum sanki ama belli de olmaz tabi bakalım☺️
melegiminannesi arastirmacianne rabbim gönlüne göre versin ben kız diye beklerken oğlum oldu ama alıştım oğluşuma sanki oğlan anası olmak daha mı güzel ne ilerki yılların kaynanası olucam 😉😉😉😉
arastirmacianne Gamzehstky ekşi yiyenlerin tam tersi oğlan olmuş ☺️Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤗
1ogrencianne arastirmacianne ilk hamile kaldığımda ben de öyle sanıyordum ama 😄 çevremdekilere ekşi yiyorum diyince herkes kızın olacak kesin diyordu, yanıldılar 😁😁
arastirmacianne 1ogrencianne benim az önce canım tuzlu kıraker çekti kaynanam kız olacak gördün mü dedi eşime de ben de yanıldıklarını düşünüyorum 😄
arastirmacianne Yunusilan sabırsızlanıyorum bende cinsiyetini öğrenmek için 🎈sağlıkla al kucağına canım😍
Duuyguum Bende sekiz haftalığım tatlıyı önüme getirirlerse yiyorum ama daha çok ekşiyi istiyor canım hayırlısı bakalım bende cinsiyeti merak edenlerdenim
Taneminci arastirmacianne valla bende aynen bu şekildeydim tatlı görmek bile istemiyodum resmen ilk haftalardan itibaren kızım olacak
arastirmacianne FSCMK sanırım hormonlardan ya sevdiği şeyi sevmez hale gelebiliyor insan 😄sağlıkla kucağına al canım🙏🏻
Gizemmdikmenn arastirmacianne aynı durum bende de vardı Tatlı hastasıydım aklıma gelmiyor şimdi. Sonuç erkek ❤️
arastirmacianne FSCMK sanırım hormonlardan ya sevdiği şeyi sevmez hale gelebiliyor insan 😄sağlıkla kucağına al canım🙏🏻
Simge06 arastirmacianne bende tatlıyı çok severim ama yerkende hiç istekli yemedim genelde tuzlu baharatlı şeyleri çok yedim 😁