zynp1512 NimetDilmen doktorum telini vermiyo maalesef randevuma da var sanki kemiklerim ayrılıyor gibi Dinleniyorum ama zongluyor gibi bişi ay anlatamadım da 😐
zynp1512 NimetDilmen eşimde evde yok yalnızım telaşlandırmak da istemiyorum şiddetlenirse acile giderim o zaman teşekkür ederim canım sağol ❤
Ddm92 NimetDilmen artık hareketlerinin azalması normal. Çünkü yeri daralıyo gitgide. Benimkinin de azaldı eskisine göre.
Ebrs NimetDilmen insallah bol hareketli bi akşam olur onun için 😂 Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
NimetDilmen Ebrs AMİN AMİN bissürü AMİN canm hepimizinki bol hareketli olsun İnşaAllah 😊 AMİN canm Cumlemiz İnşaAllah 😍
GiZem3434 NimetDilmen normal norma çünkü dün gece 3 te doktordaydım yer darlaşınca oluyor dedi ama en 10 kez hareketini hisset dedi çok şükür 10dan fazla hissediyorum☺️
NimetDilmen ilaydaaaa123 Yok canm doktora solemedim cnku 1 dilim tek yedim. Abartanlar icin skntı olduqunu bliorm
Sndsdk NimetDilmen aynen canım valla bende öyle diyorum doğuran arkadaslarima bakıp keske bende doğurmuş olsam diyorum😁
Sndsdk NimetDilmen bu zamana kadar anlamadım ben nasıl geçtiğini ama artık zaman dediğin gibi durdu doğum tarihi ne zaman senin canim
NimetDilmen Sndsdk Bende bu zamana kadar anlamamstm 100 den sonra durdu sanki canm. Şafak 65 doqum Temmuzun 15 i qozukuo ama bebis 3 hafta önden qidio erken yada qec olmazsa ALLAH ın izniyle Temmuzun 15 inde 😍 Senin ne zaman 😊