clmmmmm canım benim inan yazını okuyunca çok üzüldüm. Biliyorsun epeydir takip ediyordum durumunu ve inan ki dualarımdaydın. Bak hatta bugün mukabelede hocamız öyle güzel dualar ettiki evladı olmayanlara evlat nasip et allahım dediğinde aklıma gelenlerden biri de sen oldun. Kuzum bak bu bir imtihan sakın üzmeyin kendinizi pes etmeyin evet çok yorucu bir süreç ama ben inanıyorum rabbimin sizin için uygun gördüğü bir vakit var. Sabredin. Bak kendimden örnek vereyim evleneli iki yıl oldu ben hep evlendiğim ilk zamanlar hamile kalmak isterdim allahtan bir mani olmadığı sürece. Ama eşim hep masraf gözüyle bakardı. Her neyse evliliğimizin sekizinci ayına kadar zar zor ikna ettim onu çocuğumuz olsun diye. İkna oldu hemen hamile kalırım diye bekledik ama olmadı eşimde ufak bi sıkıntı çıktı beş ay boyunca uğraştık çocuğumuz olsun diye. Eşime zaman zaman çok söylendim bak isyan ediyor gibi olabiliriz dünyaya gelen her canlının rızkını allah verir bizim bir şeye gücümüz yetmez lütfen masraf gözüyle bakma allah bizden esirgemesin bu nimeti Allah’ın gücüne gitmesin dedim. Hep eşim adına tövbeler okudum namazlardan sonra çok şükür rabbim nasip etti. Bunu anlatma sebebim şu evet yaşadıklarım seninkinin yanında çok ufak kalır belki de ama çektiğinin acının farkındayım bir gün bile öyle uzun geliyor ki insana. Ama bu da bir imtihan ve bitecek böyle düşün kuzum bak bu kadar dua eden var senin için iyi şeyler düşünün biraz kafanızı dağıtın eşinle stresi üzerinizden atın. Kafanızı toparlayın ve sabredin ben bu mübarek günler hürmetine hayırlı sonuçlar alacağınıza canı gönülden inanıyorum sende inan canım