Aysnrplt Canoglumbenm bi kaç parça bişey dışında hiç bişey almadım daha hangi ile taşınacağımız belli değil 🤯
Canoglumbenm Aysnrplt taşınacaksan zor olur kuzum. Ancak taşındıktan sonra alırsın herşeyi daha iyi olur bence
Htcgkn7301-- Canoglumbenm Bebek arabası puset alt üst takımlar 2 hastane çıkışı patikler çoraplar 3 battaniye ıslak mendil bez bebek bakım çantası küvet seti emzik bakım malz halası alacak
Canoglumbenm Htcgkn7301-- ben daha bebek arabası almadım. Doğumdan sonra lazım olursa alırım dedim ama bende mi alsam şimdiden bilemedim 😏
Htcgkn7301-- Canoglumbenm Hepsi Burada da travel sistem vardı 465 e aldık çok uygun puset zaten alınacak ikisi de aradan çıkmış oldu
Htcgkn7301-- Canoglumbenm Biz de araba da kararsız kaldık alsak mı diye de esim heves etti ilk bebek baktık puset le birlikte ben de travel istiyordum denk geldi
Htcgkn7301-- Canoglumbenm Bizde bayramdan sonra gelsin dedik ama benim esim dediğim gibi heves etti evde dursun dedi işte kuruldu
Canoglumbenm Medinemedi 😊😊 bende kıyafetlerini filan aldım. Tek beşiği kaldı bide bakim ürünleri biberon filan kaldı. Onları da yavaş yavaş alicam inşallah 😊
gmzgkmn Mom72626 canim besigin nasil resmi var mi birde bebek arabasini hangi marka tercih ettin ben cok kararsiz kaldim
Mom72626 gmzgkmn beşik anne yanı mı canım ? İnstagramdan ekle istersen deniizozmen oradan atayım sana