Teşekkürler arkadaşlar 🤦‍♀️

Annesed bizde 28+3 olduk bende artık hızlı geçsin istiyorum dayanamıyorum bedenime sığmıyorum sanki üstelik çok sıkıldım kucağıma almak istiyorum uykusuzluğa razıyım 🤗

Son-ay sağlıcakla inşAllah ilk sezeryan ın sebebi neydi yani neden normal olmadı

Annesed bizde 27+2 yiz aynı şekilde ben de sizin gibi bi an önce doğsun istiyorum ama bi yandan da korkuyorum nasıl bakıcam nasıl olacak diye 😊😊

Annesed suni sancıya dayanamadım açılmam olmayınca sezaryen istedim ilk doğumda fıtık var bide biraz zor gecti oyuDen korkuyorum ama normalde olsa yapamazmısım ikiside zor tabi bünyeden bünyeye Değişiyor bide nasipte ne varsa o oluyo 😊

Son-ay benimde iki bende de var biraz korku ama şimdi çok kötüyüm doğsun yani 😂😂

Annesed evet on hafta var gibi görünüyor 6 yaşında oğlum var okula gidioruz hergün götür getir sıkılıyo oyun oynuyoruz ev temizlik derken çok yoruluyorum normal de hiç duran biri değilim ama çok zorlanıyorum çok yoğun kramplarım var bitsin diyorum valla artık

Ben de tek benim eşim böyle sanıyordum. Son 6 kızım ne zaman geliceksin diyip duruyor 😂😂

Annesed Yook canım. Normal olacak İnşaAllah ama 40 hafta oluyoruz ya ordan yola çıkarak 6 diyorum. Yoksa Rabbim bilir tabi😌❣