Saturn DilanAtabey Kötü düşünme bence değerlerin çok güzel artmış. Benim durumum daha kötü 5,600 den 4,500 e bugünde 2,690 a düştü Salı günü kontrolüm var kürtajdan korkuyorum büyük bir ihtimalle kürtaj diyecek doktor bak en azından düşüş yok sende.
DilanAtabey Saturn ahhh canm kıyamam üzülme ltfen daha önce yne byle oldumu peki. Bu arada buqn qttim kese oluşmş bebekte qörünfü şükür 🙏
huysuzbalik DilanAtabey sakın kendini üzme kuzum değerlerin artması olumlu bir şey bence. Başka bir doktor daha denemelisin kesinlikle. Canını sıktığınla kalırsın bol bol dua et 🤲🏻
Busranurkura Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin💜 bizi umursamayan moralimizi bozan doktorlardan da uzak tutsun İnşallah İnanıp iğne yaptırsan Allah korusun bi candan olacaktın Allah ıslah etsin 🙁
DilanAtabey Busranurkura amin Allah razı olsun canm cok tşk ederm ❤️dedqnz qbi Allah bzi öyle bilinçsz doktorlardn uzak tutsn şükür buqn qttik bebeqide keseyide qördük tabi bska bi doktordan 🥰
Demet34 DilanAtabey bence başka bir doktora gitmelisin hiç bir doktor bu kadar acımasız olmamalı bi insanın yüzüne pat pat böyle şeyler söylenir mi ki ben dediklerine de inanmadım başka bi doktorda kontrol edip devam etmeni tavsiye ederim
DilanAtabey Demet34 buqn bşka bi doktora qttim şükür kesede bebekte qöründü canm🥰malesef öyle pat dye söylüyolar hc dşünmüyolar acaba bunu dyorz bsey olur eder dye ama buquünede cok şükür qttim qördümde tabi bşka bi doktordan
Demet34 DilanAtabey şükürler olsun 🤲🏻🤗 Allah sağlıcakla kucağınıza Almayıda nasip etsin inşallah 🙏🏻🤲🏻🤗