Hafsamm DilanAtabey amin inşallah canım hayırlısını nasip etsin rabbim 🤲🏻😌 göğüslerim kaç gündür şişti 🥺 hafiften ağrı da var bakalım bebeğin habercisimi adetin mi😓
DilanAtabey Hafsamm bnm qöqüslerm hala aqırıyo dokunamıyorum bile inş senin hamilelktndr kuzum 5.6qün qecsn bi test al bakalm cıkıcakmı kuzum🙏
DilanAtabey Koku bnm kese boyutu 0.93 kuzum bebekte qöründü bnde hftaya kalp atışını dnlemye qdicez qaliba 5bcuk hfta canm bnde sormadm unuttm🙈 sanırm doktor hftaya dycek ne kdar oldqu😍
Hafsamm DilanAtabey canım bide göğüs ucunda ki kahve rengi yer koyulaşıyor sanki git gide ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum 🤷🏻♀️
DilanAtabey Hafsamm ayyy hamileleqn belirtileri kuzum hadi inşş 5.6qün qecsn mtlaka test al. Akıntın varmı canm
Hafsamm DilanAtabey aslında 5-6 gün geçmesi iyi değil benim için 🥺 bende kan pıhtılaşması var nE kadar erken öğrenirsem o kadar iyi hemen iğneye başlıcam çünkü
Masalseyhan DilanAtabey dimi canimm aynen cok guzel farklı bi duygu ya 😊😊 icinde minicik bisi kalbi atiyor fln😊😊😍😍
Hafsamm DilanAtabey görüştüğüm 2 özel doktorum var ama bulunduğum yerde özel olmadığı için mecburen devlette gidiyorum Ama o diğerleri ile irtibata geçeceğiz gebelik varsa
Kaderhamza DilanAtabey canım benimde 833 dü değerim çok şükür 6 aylık oldum bile çokta rahat sağlıklı bir hamileliğim var bence başka bir doktora gözükmeni tavsiye ederim 🤗