Lavinia1924 Bebekim123 benimde aynı şekilde canım 32 den beri var ama nst de çıkmıyor yalancı sanci dedi doktor şuan 36 olcaz yarın ve doktor 37. 38. Haftalarda gelir artik tamamen dayanmış durumda dedi
Kyhnsnl58 Benimde vardı kontrole gitmiştik nstde sancı çıkınca dktor bi yere gitmeyin bir saatten yine bakalım dedi Allahtan iincide çıkmadı ama eşimde bende korktuk erkenmi geliyor diye
Lavinia1924 AlininAysesii canım benden bi kaç gün öndesin sanirm bizde yarın 36 olcaz perşembe kontrol vardı normal doğum olcak nasipse benim ama doktor iyice dayanmış artık bebek 40 i gormezsiniz dedi 37 38 de gelir dedi hareketliydi bi kaç gundur iyice hareketlendi aşağıya indigini hissediyorum resmen öyle olunca da kasılmalar ağrılar oluyo hayırlısı yla kucagimiza alalım inşallah yavrularımizi
AlininAysesii Lavinia1924 Ben de aşağıda çok baskı hissediyorum ama doktor doğum yakın vesaire demedi bana. Düzenli sancı çıkmıştı önceki gün, onu durdurdular ama açılma vesaire yok benim, ben de anlamadım 🤷🏼♀️
Gulgul0608 Sevim43 bende geçen hafta aynı şeyi yaşadım canım 33 ken kontrole gittiğimde sancı çıktı bir gün yattım. Bu hafta tekrar gittiğimde şükür tehlike yok artık dedi doktor sancı falan kalmamıştı :)
Lavinia1924 AlininAysesii en son bende de acilma yoktu canım bakıldı 34. Haftada ağrıyla acile gitmistm perşembe de kontrolüm vsrdi doktor dayanmış dedi artık iş yapmaya gelmiyor az önce oyle felakat bi sancı girdi ki hiç böyle olmamıştı gecmicek sandım oturdum şuan Hafifledi ama inşallah tekrsr etmez zaman tutucam
Nursemomm Sevim43 canm benmde 32 de yatışım yapılmıştı üç gün yatmıştım 36 da artık suyum geldi dikkat et sancılara
Reykzy Sevim43 31 de başladı bnm sancılarım ilaçla durdurdu doktorum 37 haftalık olduk korkma canım artık herşeyin çözümü var
Sevim43 Reykzy inşallah canım birde suyumda hafif çoğalma olmuştu şükür o düzelmiş enfeksiyon var idrarda birde 🤦🏼♀️ Birde çok gebelik şekeri , tiroid valla yok yok maşallah bende bissürü ilaç kullanıcagım şimdi 😕 Birde hafif aşagıya dönmüş dedi
Mayasey 35. Haftada sancılarım 20 lerde bişi çıktı ama düzensizdi. Doktor baktı hiç bişi demedi olumsuz. Hatta bebeğin hareketleri baya belirgin bu iyi birşey dedi.. Sancılarımı bebeğin hareketine bağladı. Adına sancı bile demedi
Lavinia1924 AlininAysesii Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım zor gerçekten bende senin yolunda gidiyorum gibi artık 36 oluyoruz bizde ama çok kramplar oluyo özellikle dikkat ettim kaç aksamdr bide aynı saatlerde giriyo gecede vardı baya
AlininAysesii Lavinia1924 O ben de 30’dan beri oluyor maalesef sabahlara kadar bacak ağrılarından uyuyamıyorum. Bi süre yatakta oturup sonra tekrar yatıyorum bacağım ağrıyana kadar 😂😂😂 allah yardımcımız olsun inşallah, 36. hafta çıktıktan sonra gelsin artık dikkat etmicem